#117120
Anonym

Hør her gutter og gutinder.

Det eneste rigtige at gøre når man er “medlem” af RKI, er at finde et job mere og smadre alle de penge man overhovedet kan ind på en konto i banken.
På den måde kan din bank se at du virkelig gør hvad du kan for at komme på rette køl igen, det kan gøre at banken på et tidspunkt vil hjælpe dig med resten af beløbet.
Hvis du ikke vil eller ikke har tid til et job mere så skal du lave et budget som inkludere ALT, jeg mener ALT hvad du skal bruge af penge om måneden, resten skal smides ind på en konto i banken, igen kan banken se at du gør hvad du kan og ikke bruger de ekstra håndøre på en ny bluse eller en øl på den lokale.
Når du har ca. det halve af de penge du skylder væk, skal du starte med at snakke med banken, hvis de ikke vil hjælpe dig, så lister du alle dem du skylder penge, sætter beløb af til de enkelte og ringer til dem. Eksembel (Du skylder 6500 til Debitel. Du ringer og siger, jeg skylder jer 6500 for en telefon regning. Jeg sidder her med 4000 som jeg kan sætte på jeres konto hvis i vil kalde det en endegyldig aftale har i pengende i morgen) Sådan gør du med dem alle og hurtigt er du ude a lorte cirklen!

Med Venlig Hilsen

Patrick L. Niss