Kontanter. Hæve, opbevare og indsætte større beløb igen

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #368845
  AnonymForfatter

  Hejsa

  Jeg håber i kan hjælpe mig 🙂
  Hvis jeg hver måned hæver 5.000,- i kontanter, og ligger disse til side, vil kontantbeholdningen overstige hvad jeg tør have liggende i kontanter, i tilfælde af indbrud, brand eller hvad ved jeg.

  Så må den sikreste måde at opbevare disse på, vel være at leje en bankboks?

  Men er man forsikret her? Hvis nu banken en dag står i flammer?

  Og hvis man en dag beslutter sig for at tømme bankboksen, og indsætte på sin konto, kan man så komme i problemer mht. hvidvaskningsloven f.eks.?
  Jeg tænker ikke det er et problem at bevise hvor pengene kommer fra, da man jo kan dokumentere at man har hævet et fast beløb, f.eks. den 1. i hver måned, i X antal år?

  Jeg spørger af ren nysgerrighed, fordi man let kan komme til at føle sig forkert, eller som en forbryder, hvis man har kontanter. Husk på at der kan være mange grunde til ikke at have pengene stående på sin konto. Det kan f.eks. være de ikke skal være synlig for ens ægtefælle i forbindelse med fællesøkonomi, at de ikke behøver at være synlige for ens bank, at man ikke kan styre ikke bare at bruge løs af dem hvis de bare står på sin konto, at man er bange for at blive ramt af fælles forsørgerpligt, eller noget helt sjette.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.