Billån med lav indkomst

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • MGT15Forfatter
  Indlæg
 • #368869
  MGT15Forfatter

  Hej alle

  Min kæreste og jeg er begge iværksættere med hver vores enkeltmandsvirksomhed, og vi geninvesterer det meste af vores omsætning i vores respektive virksomheder.

  Vi vil dog gerne have en ny bil til 350.000-400.000 kr., men da vores årsopgørelser ikke er prangende (vi sætter ikke mere en højst nødvendigt til side til privatøkonomien), kan det nok blive svært at overtale banken eller et låneselskab om et lån til køb.

  Mit spørgsmål er derfor, om der er nogle banker/låneselskaber, der kan acceptere en lav årsindkomst, hvis procentdelen af udbetalingen er høj nok? Hvis vi sparer lidt sammen til 30, 40 eller 50% i udbetaling. De får jo pant i bilen og burde derfor have rimelig god sikkerhed.

  Vi kan sagtens afbetale lånet ved at lægge en smule mere af til privatøkonomien, men det er nok lidt svært at overbevise banken om dette, da de kigger meget på årsopgørelsen. Vi er sidst i 30’erne og har aldrig haft problemer med at betale noget.

  Nogen der har erfaringer med dette?

  #380402
  justmaliForfatter

  Hej

  Jeg vil anbefale at tage fat i banken hvori i har jeres firmakontier. Der er forskellige måder det kan løses på, i kan evt. også købe bilen i jeres firma?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.