Bank har givet adgang til min konto uden samtykke

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • TobiasForfatter
  Indlæg
 • #96246
  TobiasForfatter

  Hej
  Først og fremmest ved ikke om den er lagt op under det rigtige
  Håber der er nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig her.

  Jeg er kommet i den situation at nogle andre har fået adgang til en af mine kontoer på netbank, samt de har fået tilsendt et dankort til kontoen.

  Historien lyder
  For knap 10 dage siden står jeg i Bilka og skal til at betale, hvor mit kort ikke virker, min kæreste siger at den tager hun med hendes kort i stedet. Jeg tænker ikke yderligere over det på det tidspunkt.
  I dag d. 23/10 ringer min mor til mig og spørger om jeg er kunde i Sydbank, hvilket jeg er. Hun spørger om jeg har en konto med et bestemt beløb på, hvortil jeg svarer, at det har jeg.
  Yderligere har mine forældre fået kort til Kontoen, Hvor mit kort så er blevet spærret.

  Til det skal tilføjes, mine forældre er ikke kunder i Sydbank (de har dog været for flere år siden) Men overvejede at skifte tilbage igen. Den konto det drejer sig om er en opsparing jeg fik da jeg blev 18 ( jeg er 24 nu) de har ikke kunne se eller administrere den siden jeg fik fuld råderet over den da jeg blev 18 ( altså den overgik til mig)

  Jeg har haft kontakt med Sydbank i dag med det samme og spurgt hvordan det kunne lade sig gøre. De kunne ikke andet end at beklage og kortene blev spærret og adgangen fra forældre tilbagetrukket. Er der noget her jeg kan gøre?

  Tænker I forhold til persondatalov, videregivning af personlige oplysninger, overtagelse af min konto for at videregive den til en anden. Osv?

  Mvh Tobias
  Tak på forhånd til Evt svar

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.