RKI – Sådan slettes du hurtigt og gratis

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • fk2001Forfatter
  Indlæg
 • #87634
  fk2001Forfatter

  Der er så forbandede mange indlæg her der omhandler, hvordan man bliver slettet fra RKI ved at betale et større eller mindre beløb herfor. Meget af dette er useriøst stof, og ødelægger den seriøsitet vi har her i gruppen.

  Følgende metode er helt gratis og kan bruges af alle RKI-registrerede personer.

  Punkt 1.
  Find ud af hvor mange penge du kan afsætte om måneden til at slette din gæld. Hvis du kender din kreditor kan du hoppe direkte til punkt 3.

  Punkt 2.
  Hvis du ikke er bekendt med hvilken kreditor der har indberettet dig til RKI, kan du kontakte RKI og bede om aktindsigt i din sag.

  Punkt 3.
  Når du har fået oplyst din kreditor ved RKI, tager du kontakt til ham/hende/virksomheden og foreslår hvordan du afbetaler din gæld, ud fra hvad du fandt frem til under punkt 1. Mange kreditorer er faktisk til at tale med når man selv tager initiativet til at betale hvad man skylder – og ved at være forberedt og fremlægge ens økonomiske situation.

  Punkt 4.
  Og her kommer så guldkornene………….: Når man i en periode har bevist overfor kreditor at man har overholdt den nye aftale, så vil man i mange tilfælde (ikke alle) kunne få kreditor til at slette RKI-indberetningen, INDEN man har afbetalt det fulde beløb. Man behøves derfor ikke (i alle tilfælde) at vente utålmodigt til gælden er helt væk. Dette kan så medføre at man i banken måske kan få et mere fordelagtigt lån end hvad man har ved sin kreditor, og derved blive i stand til at betale kreditor hele restgælden på én gang.

  Punkt 5.
  Held og lykke med strategien, og tillykke med en økonomisk fornuftigere fremtid.

  Med venlig hilsen
  Fk2001

  #111312
  AnonymForfatter

  Endelig et rigtig godt indlæg om dette emne. Fortjener og blive læst af alle dem der skriver om dette emne. Ros til fk2001.

  #111360
  AnonymForfatter

  Ja, endelig et konstruktivt indlæg om RKI. Det bør borteliminere de fleste indlæg om dette emne i nogen tid fremover.

  #111362
  AnonymForfatter

  Det gør det ikke. Emnet RKI og sletning dukker op igen og igen. Tilsyneladende læser folk ikke de gamle tråde om emnet, nej de opretter nye tråde i desperation.

  Det er et emne, hvor der er flere spørgsmål end svar. “Hvor kan jeg låne?" og svaret vil altid blive “Betal din gæld først eller søg gældssanering" og det er desværre ikke det svar, folk vil have.

  Det handler dybest set om at få banket noget indsigt og fornuft ind i de gældsplagede, men trods mange gode forsøg her, så bliver problemet nok aldrig løst.

  #111410
  AnonymForfatter

  du kan også gør sådan her ved at log dig ind på denne side med venlig hilsen mus

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.