Hjælp til gæld

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Hr.jensenForfatter
  Indlæg
 • #95814
  Hr.jensenForfatter

  Hej.
  Jeg søger en privat person som er villig til at låne penge ud.
  Sagen er den at min kæreste og jeg har været gennem en hård tid med mange uforudset udgifter og derved har stiftet en lidt større gæld.
  Vi prøver nu at få taget tyren ved hornene og gøre noget ved problemet. Der er bare ingen som vil hjælpe os. Vi har en fornuftig økonomi, den kunne selvfølgelig være bedre men vi lever okay. Vi har ingen problemer med at betale regninger eller betale afdrag på vores lån, men da vi betaler en del af i måneden ville vi gerne have det afdrag ned.
  Derfor søger jeg en person som kan være behjælpelig med et lån på 175.000 kr over 4-5 år
  Jeg forestiller mig noget med at vi aftaler hvor lang tid lånet skal løbe på og hvor meget vi skal betale ekstra hver måned for at du også får noget ud af det?
  Findes en sådan person?
  Jeg har ikke brug for at få nogen moral prædiken omkring vores gæld osv, jeg har brug for at møde forståelse og en person som vil hjælpe os.
  Mvh Chris

  #226976
  MichaelForfatter

  Nej, en sådan person findes ikke

  #226978
  Hr.jensenForfatter

  Nej det havde jeg nok på fornemmelsen, men jeg var nødt til at prøve 🙂

  #226982
  testForfatter

  Fokus må være på at afdrage gælden ikke at skifte mere.

  #226984
  Hr.jensenForfatter

  Fokus er også at få gælden afdraget. Netop derfor ønsker jeg at samle lånene så den samlede længde før lånet er udbetalt bliver kortere.
  På intet tidspunkt har jeg nævnt at der skal stiftes yderligere gæld?

  #226986
  MichaelForfatter

  Men det er så hér at du ikke forstår sagens sammenhæng. Du kan IKKE forvente at få et så stort lån til en lav rente. Ingen låneudbyder/bank (og da slet ikke en privatperson) vil yde et forbrugslån til måske 5-6% i rente. Et lån af den karaktér vil nærmere have en rente på mindst 15-20% og så er du lige vidt.

  Derfor er rådet om at betale gælden af som den er nu det eneste realistiske.

  #226988
  morsdrengForfatter

  Fra Mybankers debatregler

  “6.  Det er ikke tilladt at formidle lån/kreditter/indlån/forsikringer og lign. gennem Mybanker.dk’s debatforum. Ligesom det heller ikke er tilladt at udbyde/sælge varer. Det gælder såvel erhvervsdrivende som privatpersoner."

  Derfor er dette forum IKKE det rette hvis man ønsker at låne penge, men i øvrigt er der næppe nogen långiver, privat eller erhvervsdrivende, som ønsker at overtage al den gæld som spørgeren har optaget gennem tiden og da slet ikke, når spørger ikke har styr på formålet med at samle gælden et sted..

  Trådstarters seneste oplysning om, at han “ønsker at samle lånene så den samlede længde før lånet er udbetalt bliver kortere" harmonerer slet ikke med indholdet i det første indlæg hvorefter “da vi betaler en del af i måneden ville vi gerne have det afdrag ned." En nedsættelse af de månedlige afdrag eller ydelser vil altid betyde en forlængelse af løbetiden, mens ønsket om en kortere løbetid altid vil betyde større afdrag eller ydelse.

  #226990
  testForfatter

  Det hænger jo aldrig sammen. Vi skal bare lige ha en flødekage mere så går vi på slankekur. Det virker ikke

  #227206
  fyrenandersForfatter

  der er et program på tv3 der hedder luksusfælden.
  måske prøve at tilmelde jer der 🙂

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.