Par søger lån

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Andreas og Gabriel Forfatter
  Indlæg
 • #95800
  Andreas og Gabriel Forfatter

  Hej alle min kæreste og jeg er begge registret i RKI. Vibhar afdrags ordninger og arbejder hårdt for ag lomme ud af det.

  Vores udleje sætter den lejlighed som vi bor i til salg om 1 måbede så vi søger akut noget nyt at bo i.

  Vi har fundet en dejlig lejlighed men vi kan simpelhen ikke skaffe 17 tusind til indskudet, hvis vi siger ja, start leje målet fra d 15/06-2017.

  Vi ville kunne afdrage med ca 800kr i måneden. Nogen der kan hjælpe!!

  #226804
  MichaelForfatter

  #226806
  morsdrengForfatter

  Du behøver slet IKKE finde en ny lejlighed fordi udlejer sætter den ejerlejlighed du bor i til salg om en måned.

  Udlejers muligheder for at opsige dig er noget når NUL, og kan kun ske hvis han selv ønsker at benytte den udlejede lejlighed og varslet er 1 år. Er det en ejerlejlighed forudsætter det endvidere, at det fremgår af lejekontrakten at det lejede er en ejerlejlighed, at udlejeren selv tidligere har beboet denne – udover at han selv skal have til hensigt til at flytte ind i lejligheden.

  Under alle omstændigheder er opsigelsesvarslet 1 år, så du har rigelig tid at spare op til indskud og finde en anden lejlighed.

  Tag og kontakt den lokale advokatvagt eller retshjælp, som kan hjælpe dig videre

  #226808
  Andreas og Gabriel Forfatter

  Mange tak, vi har fremlejer lejligheden i et år men han vil sælge den nu, og vibhar boet her i 7 mdr

  #226810
  morsdrengForfatter

  Når udlejer vil sælge må det være en ejerlejlighed og så er det IKKE tale om fremleje men om almindelig leje. som i blot har lejet tidsbegrænset. Hvis der ikke fremgår andet af lejekontrakten kan i IKKE opsiges i lejeperioden men kan blive boende i yderligere 5 måneder indtil lejekontrakten udløber.

  Kontakt advokatvagten eller den lokale retshjælp og få dem til at hjælpe jer videre

  #226812
  Andreas og Gabriel Forfatter

  Det vil vi gøre mange tak 🙂

  #226814
  morsdrengForfatter

  Det klan endda være at det tidsbegrænsede lejemål slet ikke holder, idet det skal være en god grund for udlejer til at udleje tidsbegrænset – også når der er tale om en ejerlejlighed. Hvis udlejer ikke har en sådan god grund, sidder i på en alm. ubegrænset lejekontrakt og kan kun opsiges med 1 års varsel, hvis udlejer selv vil benytte lejligheden – og i kan i bedste fald slet ikke opsiges/sidde tidsubegrænset, hvis der ikke fremgår af lejekontrakten at det lejede er en ejerlejlighed og hvis udlejer aldrig selv har boet i ejerlejligheden.

  I kan læse mere om emnet og hvad i kan/skal gøre på: http://www.botilleje.dk/lejeloven/

  #226816
  testForfatter

  Man må håbe at udlejer har styr på leje loven da man jo ellers meget let kan ende i at en fremlejning ender som en møllesten om halsen. Advokaterne står jo ligefrem i kø for at hjælpe med at få det til at ske. Så selv en tidbegrænset udlejning med en klar og utvetydig aftale mellem lejer og udlejer kan ændres til en tidsubegrænset udlejning med villig hjælp fra advokaterne. Udlejer ender som minimum op med at skulle bekoste en advokat for at svare.

  Så tillykke til advokat standen. I er de eneste der har glæde af og tjener på en sådan tvist.

  konkret må det naturligvis være en misforståelse at opsigelse med begrundelse salg er sket. Der må helt klart være tale om at et tidsbegrænset lejemål ophøre og at boligen derefter skal sælges.

  vedr. lånet.
  hvis ikke bekendt, banken eller kommunen kan låne er det nok ingen der kan. Dette er ikke et låne formidlings forum .

  #226828
  morsdrengForfatter

  Test – der fremgår ingen stedet at spørger er blevet opsagt, blot at udlejer vil sætte lejligheden til salg om 1 måned.

  Når udlejer vil sælge lejligheden er det en ejerlejlighed og så taler vi IKKE om fremleje, som er når en lejer videreudlejer/ fremlejer sin lejede lejlighed, men om almindelig udleje, som i det aktuelle tilfælde er tidsbegrænset til 1 år. Der er derfor absolut ingen grund til at lejerne går i panik og vil flytte allerede om mindre end 10 dage, de sidder under alle omstændigheder som lejere i 5 måneder endnu.

  Reglerne for tidsbegrænsede lejemål fremgår af lejeloven og om tidsbegrænsningen er tilstrækkelig begrundet i udlejers forhold eller ikke afgøres af boligretten og IKKE af en advokat. Når udlejers grund til den tidsbegrænsede udlejning ikke kendes, er det umuligt at afgøre, om tidsbegrænsningen vil blive tilsidesat af retten eller ikke. Under alle omstændigheder kræver dette, at lejerne indbringer sagen for boligretten.

  Reglerne om opsigelse herunder af en ejerlejlighed, fremgår ligeledes at lejeloven og det er også her boligretten og ikke en advokat der afgør om udlejers opsigelse er lovlig eller ikke.

  Der er hverken tale om fremlejning som Test tror eller at en advokat kan ændre en tidsbegrænset lejeaftale til en tidsubegrænset aftale, det kan kun Boligretten som også er den eneste der kan tilsidesætte en udlejers opsigelse af en lejer.

  #226840
  MichaelForfatter

  Og når alt det er sagt så er en udlejet lejlighed nærmest umulig at sælge for hvem vil dog købe en lejlighed de ikke kan bo i fra dag 1? Der skal være tale om en helt særlig ejendom eller så skal prisen bankes gevaldigt ned for at kompensere køber

  #226842
  morsdrengForfatter

  MEN i den aktuelle sag ER der tale om et tidsbegrænset lejemål som ophører om 5 måneder, hvor lejligheden som udgangspunkt bliver ledig for en evt. køber, MEDMINDRE lejerne inden da indbringer sagen for boligretten med påstand om at tidsbegrænsningen ikke er tilstrækkeligt begrundet i udlejers forhold. OM dette er tilfældet vides ikke.

  Sagens kerne er derfor alene, at lejerne ikke straks behøver at finde en anden lejlighed, men har endnu 5 måneder hertil og i absolut bedste fald herefter måske kan sidde tidsubegrænset, hvis boligretten ikke finder at tidsbegrænsningen er tilstrækkelig begrundet i udlejers forhold. Men som allerede oplyst, kendes udlejers begrundelse for tidsbegrænsningen ikke.

  #226850
  testForfatter

  alenlange tirader ændre ikke ved at spørgeren selv oplyser at det er et tidsbegrænset lejemål og fremleje

  Så spørgeren er klar over tidsbegrænsningen og angiver det selv som fremleje.

  Det er der så nu driftige advokater der står i køb for at få lavet til et permanet lejemål.

  så folk der lejer ud er her med advaret.

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.