Forbrugslån

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Majse200Forfatter
  Indlæg
 • #95731
  Majse200Forfatter

  Jeg har aldrig taget et forbrugslån før så ved ikke helt hvad jeg skal passe på. Syntes at det hele er ret uoverskueligt. Jeg søger blandt andet en oversigt hvor man let kan se rente forskellene. Er der et produkt på markedet? De jeg har fundet indtil videre kan man ikke filtrere i. På forhånd tak

  #226176
  Andreas (48)Forfatter

  Jeg har prøvet at bruge http://tjek-laan.dk/ som er en uafhængig sammenlignings-tjeneste. Jeg indtastede bare et beløb og min alder, så listede TjekLån udlånere med de bedste priser på et forbrugslån. Jeg brugte ikke deres filtrering, men tror man kan filtrere efter renter, løbetid, svartid osv.

  #226178
  thsvForfatter

  https://www.mybanker.dk/sammenlign/laan/forbrugslaan/

  Brug den på denne side!

  Coop banks lån er formentligt det billigste alternativ for langt de fleste.

  #226184
  FlemmingpoulsenForfatter

  Jeg har også prøvet http://www.tjek-laan.dk og har haft rigtig gode erfaringer med denne side. De giver, som den anden bruger skrive,r mulighed for at sortere efter renten således man kan finde det billigste lån.

  Pt. mener jeg at Bank Norwegian eller Santander er de billigste muligheder. Samtidig give de begge mulighed for at låne ret store beløb hvis man har behov for det.

  #395784
  MichaelTForfatter

  Ikke fordi jeg skal snage i din økonomi, men har du prøvet at gennemgå dine udgifter for at se om du kan spare nogle steder i stedet for at begynde at optage forbrugslån ?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.