Altid høj rente på forbrugslån?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • ETH0Forfatter
  Indlæg
 • #95604
  ETH0Forfatter

  Jeg har et par gange søgt om lån hos Bank Norwegian, som et reelt alternativ til min egen bank, da jeg ikke bryder mig om at have alle lån samme sted, og Bank Norwegian reklamere med ret interessante renter for forbrugslån.

  Jeg får altid et tilbud med en voldsom høj rente cirka 17,5%, hvilket jo er helt uinteressant i forhold til hvad min bank kan tilbyde. Det undrer mig, da jeg har en rigtig god økonomi med forholdsvis høj indkomst og reallån samt flere aktiver såsom helårs ejerbolig, sommerhus etc.

  Nogen der har en ide om hvorfor? Bank Norwegian reklamerer selv med et renteniveau på mellem cirka 5 og 21% afhængig af ens kreditvurdering, og min bør derfor være meget dårlig, hvilket ikke er tilfældet som nævnt – ellers ved de noget som jeg ikke ved :-). Det virker ikke som om de er til at forhandle med. Jeg overvejer om deres billige rente, som de reklamere med blot er “varm luft" for at tiltrække folk?

  #224506
  testForfatter

  Jeps tillykke med ar du har gennemskuet at det er en reklame 🙂

  #224508
  ETH0Forfatter

  Det er vel ikke reklame men falsk markedsføring.

  #224512
  MichaelForfatter

  Hvis man har en god økonomi så har man slet ikke behov for forbrugslån overhovedet. I stedet har man en solid opsparing. Du skal nok genoverveje om din økonomi er så god som du giver udtryk for

  #224616
  peter holm larsenForfatter

  Kan ikke se hvordan du kan konkludere at en rente på 17 % ikke opfylder deres markedsføring om en rente mellem 5 og 21 procent. Uden at have anden information tænker jeg da netop det er korrekt markedsføring.

  #224632
  SamsundForfatter

  Husk på at deres kreditvurdering er 100% baseret åå tal, hvor din bank også baserer kreditvurdering på dig som person.

  #224634
  morsdrengForfatter

  At trådstarter selv oplyser, at han har en rigtig god økonomi med forholdsvis høj indkomst og reallån samt flere aktiver såsom helårs ejerbolig, sommerhus etc, behøver absolut IKKE betyde en høj eller god kreditvurdering. Han oplyser nemlig INTET om størrelsen på sin gæld og i en kreditvurdering er hverken aktiverne eller passiverne i sig selv afgørende, men derimod egenkapitalen/soliditeten, dvs. aktiver minus passiver, som viser personen eller virksomhedens evne til at bære tab, INDEN långiverne skal holde for.

  En kreditvurdering baseret på kendskab til personen vil altid være subjektiv. I sidste ende kan ingen på forhånd vurdere, om en person vil overholde sine forpligtelser selv hvis prisen herfor bliver et meget lavt rådighedsbeløb. Erfaringsmæssigt er det ikke altid de personer, som man på forhånd tror vil overholde deres forpligtelser, som også ender med at betale deres gæld tilbage fuldt ud.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.