Stadig stavnsbinding?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Morgenmand Forfatter
  Indlæg
 • #95552
  Morgenmand Forfatter

  Vi havde et hus som blev væsentlig mindre værd i 2008. Derfor har vi et ‘boliglån’ som der ikke er sikkerhed i mursten for.
  Vi tænker at der stadig er en del med en lignende status, men medier glemmer måske os der tilhører denne gruppe, så vi vil gerne høre om det efterhånden giver mening at skifte bank, eller om man stadig er de-facto stavnsbundet til den bank man havde sine engagementer i da krisen kom i 2008?
  Vi har lige solgt huset og renten er gået fra 8,3% til 9%, som tilsyneladende er Danske Banks minimale forbrugslånsrentesats. Vi er rimelig sunde rent økonomisk bortset fra det uheld, men har en anden ejendom som er realkreditbelånt til omkring 90-100% af ejendomsværdien. Også pga fald i ejendomsværdi i 2008. Vi afdrager på denne ejendom.
  På forhånd tak for svar!

  #223730
  peter holm larsenForfatter

  Hvis man har netto gæld er der ofte svært at skifte bank. Lyder måske lidt ulogisk med banker foretrækker at låne penge ud til dem der har masser af penge.

  #223754
  testForfatter

  Den er jo sådan set ikke længe eller kortere ind at i betaler den rente banken nu mener i skal betale. Tag en snak med andre bank og den i er i og se hvad der kommer ud af det. Mød velforberedt frem med et budget der viser i har styr på det held og lykke

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.