2 banker?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Kasper KForfatter
  Indlæg
 • #95426
  Kasper KForfatter

  Hej,

  Vi alle vores nuværende bankforretninger i den samme bank!

  Vi har en ret fin rente på vores boliglån – men alt andet er de ikke så gode på, gebyrer, tilgængelighed osv.

  Vil det være muligt at flytte vores dagligdags økonomi, NemKonto, budgetkonto, forbrugskonto, opsparing og lignende til en anden bank og blive beholde vores boliglån i vores nuværende. Eller vil de være i deres gode ret til, at opsige vores lån hvis vi flytter vores øvrige ting?

  Jeg er med på, at det skal undersøges om vores nuværende gode rente, er forudsat at vi har vores andre ting der! 🙂

  Mvh,

  Kasper

  #222196
  morsdrengForfatter

  Hvis du flytter alle dine andre bankforretninger end dit boliglån til et andet pengeinstitut, vil dit nuværende PI med garanti IKKE blive begejstrede.

  Det mindste du kan risikere ved at flytte er, at renten på dit boliglån bliver forhøjet, fordi det er en betingelse og forudsætning for den nuværende – og som du selv erkender – lave rente, at du er totalkunde (har alle dine bankforretninger) i banken.

  Det værste du kan risikere er, at banken opsiger dit lån til indfrielse, fordi det fremgår af låneaftalen og/eller bankens vilkår for lånet, at det er en betingelse for bankens ydelse af lånet, at du er totalkunde i banken.

  Men hvad banken rent faktisk vil gøre og om dens forretnings-og lånebetingelser giver adgang til at forhøje renten eller kræve lånet indfriet, kan jeg naturligvis ikke vide.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.