skift af bank

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86713
  AnonymForfatter

  Hej

  Vi har p.t. Sydbank som vi har været kunde i i mange år og ville så omlægge et lån på 175.000 og havde også fået et bedre rentetilbud, men et par timer senere blev vi kontaktet, at det desværre ikke kunne lade sig gøre, hvorfor min mand blev vred og indhentede et tilbud ved Jyske Bank

  Mit spørgsmål er blot om der er nogen der kender “noget" til Jyske Bank og deres totalkonto?
  Vi har været inde og tale med Jyske Bank, men da det er mig der “administrere" via netbank, synes jeg det ser lidt bøvlet ud med en totalkonto eller er det blot noget jeg skal vænne mig til???

  Med venlig hilsen
  Birte

  #103110
  AnonymForfatter

  Du kan jo bruge top 10 -listerne på mybanker.dk til at se hvem der har det bedste tilbud og så benytte dig af situationen til at finde det bedste alternativ for jer i forhold til jeres brug af banken.

  Totalkonto kan for mange være en god ide, men det er altid klogt at kigge sig godt for, for der kan være mange penge at spare ved at vælge den rigtige bank..

  #103112
  AnonymForfatter

  “Totalkonto" skal du ikke være bange for.
  Jyske har markedsført den i mange år, men sagen er jo ret elementær.
  Vi bruger et andet pengeinstitut, men vi har sådan set haft totalkonto i mange år.
  Min kone og jeg lavede fælles lønkonto med kreditramme og BS betalings-aftale, opsagde vores terminskonto og – vupti – du har en totalkonto.

  Fordele: Du undgår spredning på flere konti, og sparer gebyrer til udskrifter m.v. du vil typisk også, totalt set, få en bedre rente på den måde, da der ofte skal stå et min. beløb på kontoen før du overhovedet får rente, eller nogen giver kun rente af månedens laveste beløb på kontoen.

  Risiko: Du skal være sikker på, at du karakterfast kan styre økonomien selv.

  God fornøjelse
  Hilsen Freddi

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.