kassekredit kan den laves om til alm. lån?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • tommy lorenzenForfatter
  Indlæg
 • #95332
  tommy lorenzenForfatter

  hej

  kassekredit på 100000 max koser 2100 kr for 10 år pr måned at lave om til alm lån at afbetale. Men er det ikke dyrt i vores bank. Kassekreditten er ikke betalt ud.
  Hvordan kan man billigst komme ud af en kassekredit når man ikke har pengene til det. Er det en god ide at låne penge til at betale den ud, og så lukke kassekreditten?
  Kan man skifte bank med billån i santander og en kassekredit der er så høj?

  #221196
  testForfatter

  Om du kan skifte bank er rimeligt umuligt at svare på. Måske hvis du har en indtægt der gør at dit budget er i balance. 2100kr er jo bare et tal. Hvor meget spare du renter ved at lave det om til et fast lån?

  #221202
  MichaelForfatter

  Det giver jo kun mening at oprette et lån hvis det medfører en besparelse og det kan ingen her svare på ud fra de oplysninger der er givet.

  Personligt ville jeg stramme balderne sammen og så få banket den gæld af hurtigst muligt og gerne på max. 5 år. At bruge 10 år på at afdrage 100.000 kr. virker ret voldsomt.

  #221206
  morsdrengForfatter

  Havde du forestillet dig, at du kunne “komme ud af" en kassekredit på anden vis end ved at indfri/betale denne? Om du skaffer pengene til indfrielsen via din egen opsparing eller ved optagelse af lån eller kassekredit i samme eller et andet PI, er i denne forbindelse kun en detalje.

  Hvis du skal betale 2.100 kr. månedligt over 10 år for at forrente og afvikle 100.000 kr,. svarer dette til en månedlig rente på 1,87% med månedlig rentetilskrivning, hvilket er en særdeles høj rente.

  Om du kan skifte bank, kan ingen her svare på. For det første er det noget den pågældende bank afgør og for det andet, er dine oplysninger for begrænsede hertil. Selv om vi fik alle oplysninger om din økonomi, er det fortsat banken der afgør om du kan blive kunde hos dem, og ikke en tilfældig svarer på dette forum.

  Dit spørgsmål tyder på, at du bør få gjort noget ved din kassekredit, så denne ikke kommer til at have en kredit på100.000 kr. i al evighed. Et alternativ til at få kreditten omlagt til et lån kan være, at kreditten nedskrives over en årrække, således at du i år kan trække 100 tkr, om et år kun 90 tkr. året efter kun 80 tkr. og så fremdeles. Men også dette kræver at du kan undvære pengene og årligt sætter 10 tkr. mere ind på kreditten end du trække ud.

  #221210
  thsvForfatter

  ved 1% mdl. rentetilskrivning og løbetid 10 år vil ydelsen kun være på 1.435 kr, så du oplyse mere om, hvordan ydelsen kan blive 2.100 kr mdl., som modsvarer en tilbagebetaling på 252.000 kr i alt!

  #221244
  HalliHalloForfatter

  Hej Tommy Lorenzen

  Man kan da altid indfri en kassekredit her og nu, ligesom stort set alle andre banklån.

  Og er renten for høj, så spørger du bare i andre banker, de er meget sultne efter at låne billige penge ud, men vil selvfølgelig også gerne have lidt sikkerhed for at få pengene igen. Et blankolån er som regel dyrest!

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.