Køb af bolig og tidligere registeret i rki

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #95297
  AnonymForfatter

  Hej.
  Er der nogle der kan hjælpe os med at finde ud af om man godt kan få et realkredit lån og købe et hus trods den ene part har været registrerer i rki tidligere. Han er det ikke længere men har været det i en årrække førhen.
  Tak på forhånd.

  #220790
  morsdrengForfatter

  Registreringer i RKI/Experian slettes efter 5 år, så det afgørende er IKKE at han ikke længere står i RKI, men om han fortsat har en gæld som endnu ikke er forældet.

  Har han betalt gælden, er den gamle registrering i RKI uden betydning, men er registreringen i RKI blot blevet slette efter 5 år og er gælden endnu ikke forældet, skylder han fortsat pengene, og så er er det ingen god ide at købe hus.

  I bør også have med i overvejelserne, at hans gæld iflg. dine oplysninger i bedste fald er bortfaldet pga. forældelse – men ikke ved betaling, og det er aldrig godt tegn, hvis man ikke har været i stand til at opfylde allerede indgåede låneaftaler.

  At stifte ny gæld og købe hus, hvis man i forvejen har misligholdt gæld kan kun frarådes og ren teoretisk og i værste fald kan det endda være strafbart.

  Så glem alt om at købe hus førend det er helt sikkert, at han ikke længere har nogen gæld.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.