opsparings konto

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Torben Olsen (3)Forfatter
  Indlæg
 • #95254
  Torben Olsen (3)Forfatter

  Kan det være rigtigt at Norwegian bank afviser kunder fordi de ikke er i en fast stilling men pensionister.
  Der søges ikke om kredit kort men kun en opsparings konto for i så fald er den bank kun for personer i arbejde.

  #220378
  morsdrengForfatter

  Det må du da spørge banken om.

  Hjemmesiden siger kun, at opsparingskontoen er for privatpersoner og ikke for virksomheder. I ansøgningsskemaet skal der intet oplyses om beskæftigelse. Er du blev afvist alene på grundlag af dit cpr-nummer/alder?

  Men som udgangspunkt er en bank IKKE forpligtet til at oprette en konto til en kunde, dvs. man har ingen kontraheringspllgt og det gælder også for en NEM-konto, som en bank kan afvise at oprette med en saglig og individuel begrundelse.

  Men fortæl om bankens svar

  #220380
  Torben Olsen (3)Forfatter

  eg har spurgt banken men endnu ikke fået svar.Under oprettelsen skal du skrive dit personnummer men hvis der var en aldersgrænse så burde stå klart på bankens hjemmeside. Tilmed skal du vælge din stilling og der er pensionist en mulighed og du skal udfylde det felt også.Du skal også angive din månedlige indtægt den laveste grænse er 0-20000 kr.
  .Der gives ikke en årsag til afvisningen blot udsagnet om at du er afvist.
  Det samme skete ikke hos Ikan bank eller Santander bank der går ansøgningerne glat igennem. I de danske banker er der ikke noget problem med at få en konto så hvorfor det lige er den Norske bank som reagerer sådan ,står hen i det uvisse.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.