Investeringsforeningers gebyrer

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • S. PiilForfatter
  Indlæg
 • #95100
  S. PiilForfatter

  Skal investere nogle pensionsmidler – og frarådes danske investeringsforeninger. gr. de høje gebyrer. I modsætning til ETF`er, som er billige. Men er det så simpelt, at hvis der f.eks. er et afkast på 6% på et år, og hvis foreningen har en ÅOP på 2%, ja så er der 4% tilbage til dig? For så er det da stadig bedre end en EFT`er, som måske kun koster ½% i ÅOP, men med et typisk afkast på f.eks. 3%, så er der kun 2½ % tilbage til dig? Jeg har svært ved at finde ETF`er som giver samme størrelse afkast som de danske invest. foreninger, så derfor denne sammenligning.
  Eller kan nogen pege på en ETF (global), som giver afkast i samme størrelsesorden som f.eks. “Danske invest stock picking"?

  #217652
  HalliHalloForfatter

  Hvor har du dine pensionsmidler investeret i øjeblikket?

  Og hvem fraråder dig danske investeringsforeninger?

  Hvorfor kan du ikke blot, efter aftale med din bank, selv oprette et depot og så selv handle de værdipapirer du ønsker? Dette bliver nemlig i langt de fleste tilfælde det billigste for dig.

  Du ved hvad “ETF" er for noget, og det er der rigtig mange der ikke ved hvad er for noget, så hvordan er du blevet opmærksom på den mulighed?

  Held og lykke med dine investeringer, jeg er sikker på at du nok skal få det for dig bedste og billigste produkt, eller spørg banken, hvad de mener er billigst for dig. Og husk så at beret om det herinde, tak.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.