omprioritering

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94849
  AnonymForfatter

  Vi skulle omlægge vore realkreditlån, og havde sagt god for et fordelagtigt tilbud; et to procents lån, med lavere terminsydelser end nu og 100.000 oven i. Desværre havde vores rådgiver glemt at tage tillægs beløbet med i ansøgning! Resultatet var et nyt lånetilbud tilbud med 2.5% lån og forhøjet terminsydelser! En fejl, der koster os nogle tusinder kroner!
  Hvad kan vi gøre?

  #214080
  testForfatter

  Klag til den klage ansvarlige i banken og der efter til ankenævnet eller gå direkte til en advokat. Om du kan vinde en sag e.g. Få en erstatning kan jeg ikke svar på men jeg tvivler. Ellers er det bare sådan der er.

  #214088
  MichaelForfatter

  Var fejlen i det tilbud I underskrev og returnerede til banken? I såfald har I en meget svær sag fordi I har haft muligheden for selv at opdage fejlen.

  #214106
  AnonymForfatter

  Hej Michael

  Tak for dit svar. Det er, desværre, sådan som du nævner; vi skrev under i banken, da vi havde gennemgået tilbuddet, med vores rådgiver. Hverken han eller vi så fejlen. Det er nok vores tilliden til rådgiveren, der har fået os til at overse fejlen. Rådgiveren opdagede den senere! Øv

  vi skal nok bare bide i det sure æble og konstatere, at det var så det!

  #214124
  HalliHalloForfatter

  Det var da ærgerligt.

  #214758
  AnonymForfatter

  Har i tager 2% lånet? selv om i ikke fik de 100K?
  De 100K kan i jo altid tage som et tillægslån efterfølgende til 2,5%, hvilket jo heller ikke er skidt.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.