Har brug for hjælp kan ikke få delt mit lån.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94795
  AnonymForfatter

  Jeg har efter 2 års søgen søgt med lys og lygte efter en anden bank der ville have mig. Jeg er idag i Nordea hvor jeg har en gæld på 380.000 med min eks kone. I henhold til Nordeas rente satser og det vi indbetaler kommer vi ingen VEGNE!.

  Jeg har nu fundet en bank der gerne vil overtage mig og min del af gælden og jeg kan komme af med den indenfor 3 -5 år. Jeg har desuden sat min pension på standby og får det ekstra udbetalt. Så istedet for at jeg ender med at skal betale knap 350.000 tilbage til Nordea for min del, kan jeg slippe med 200 – 250 over en meget kortere årrække.

  Nordea vil såmænd gerne lade mig skifte bank og betale min halvdel MEN min kære ekskone skal så stige i rente ( 3%), hvilket hun ikke gider. Forstår det nu ikke når hun slipper for at hænge på min gæld hvis jeg stopper med at betale. Jeg har nu presset Nordea ALT hvad jeg selv magter. Den rare filial direktør sagde sågar til mig idag jeg bare kunne stoppe med at betale hvis det var det jeg ville, måske det kunne være en øjenåbner for min eks.

  Kan det virkelig være rigtigt jeg ikke kan slippe ud af denne gæld med skindet i behold? Jeg er 29år og ønsker at have hus igen på et tidspunkt, udsigterne er ikke for gode hvis jeg skal blive ved Nordea.

  Jeg har hele tiden ønsket at indfri min gæld og det kan kun gå for langtsomt, nogen gode råd? Skal jeg virkelig trække det den lange vej?

  Jeg arbejder knapt 50 timer om ugen, firma ved siden af, og har nu fravalgt min pension så jeg får det ekstra i løn.

  Jeg flytter nu alle mine positive kontoer til anden bank.

  #213526
  MichaelForfatter

  Når man stifter fælles gæld så hæfter man solidarisk for hele gælden. Derfor skylder du 380K ligesom din exkone også skylder de selvsamme 380K. At Nordea alligevel er villige til at dele gælden op er et unikt tilbud og sker kun meget sjældent i den slags situationer. Det bedste du kan gøre er at tage imod tilbuddet og tilbyde din exkone at betale de ekstra 3% i rente. Hvis du kan afdrage 190K på 3-5 år så kan du også finde rum til at betale de 3% ekstra af 190K. Det drejer sig om sølle 5700 kr. årligt og falder efterhånden som gælden afdrages.

  #213542
  HalliHalloForfatter

  Hvad er fordelen ved at skifte bank i dit tilfælde, “colaflaskeN"?

  Kan du virkelig fravælge dine pensionsbidrag for at få mere i løn, som du selv skriver?

  #213556
  AnonymForfatter

  Hej

  Først tak for dit svar Michael. Jeg er selvfølgelig villig til at betale mere i rente hvis lånet bliver delt. Tilfældet er bare dette at jeg har fået tilbudt en anden bank som vil overtage mit lån hvor min rente er lavere.

  HalliHallo
  Lavere rente, og jeg kan få den skudt af meget hurtigere fordi jeg kan indbetale mere.

  Det er korrekt at arbejdsgiver har ladet mig fravælge pension og de 8% de giver til pension, får jeg ekstra i løn, plus at jeg også har min egne 4% ekstra, så det bliver faktisk en del.

  #213572
  HalliHalloForfatter

  Nå, nu hedder du ikke “colaflaskeN", men har taget navneforandring til: “Bimbambumsofius"

  Hvordan gør man det og hvad skal det til for?

  Kan du ikke kort fortælle hvad du har gjort eller er der slet ikke sket noget udover at du har flyttet dine indlånskonti til en anden bank, og så fortsætter du og ex-kærsten med samme ydelse 50/50 i de næste mange år.

  Hvad kan du få skudt hurtigere af? Men når kærsten af gode grunde selvfølgelig ikke vil acceptere renteforhøjelse, så…………………..?

  Det er nok mit der ikke helt forstår det, så hvis du kort kan beskrive det engang til for “Prins Knud", så ville jeg blive meget glad.

  #213608
  AnonymForfatter

  Det var for at fjerne nogle relationer.

  Jeg har ikke flyttet endnu men sker i næste uge, efter jeg har presset hende lidt er hun måske kommet på andre tanker men ved det ikke endnu. Vi betaler pt 50/50 og to betalingsfri måneder ( snot dumt ). I starten var jeg dog nødsaget til det, men har nu mulighed for at betale 3000 ekstra om måneden, vil sige jeg kan få skudt lånet 5 – 7 år hurtigere af end nu, hvor det varer ti år. Nordea er bare ikke til at rokke i, og de tvinger min køre eks kone til at stige i Rente. Jeg har snakket med Direktøren i den lokale Nordea, og hun sagde jeg bare kunne gå i RKI eller hvad jeg nu ville, det ragede hende nærmest. De havde gjort hvad de kunne, ud fra deres forretnings betingelser.

  Håber det giver bare lidt mening.

  #215998
  HalliHalloForfatter

  Nå, nu er det sædvanlige person, der laver sjov herinde, nu gået over til Yahoo.com, plejer at være gmail og hotmail.

  Kunne du oplyse hvor store udlån du har haft på din “annoncering".

  Jeg vurderer, at du ikke har fået èn eneste henvendelse på dine snart over 100 forskellige indlæg.

  Men man kunne måske selv lave et indlæg for sjov for at se hvor stor responsen er…….

  #227320
  SullysForfatter

  Hvilken bank om jeg må spørge vil overtage den gæld? Jeg er selv i samme situation..

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.