Overtag ens gæld modbetaling

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94775
  AnonymForfatter

  Hej.

  Vi vil se om vi kunne finde nogen/ en som kan overtage vores gæld mod betaling.

  Hvor du overtager alt gæld også RKI gæld og at man har en advokat med i det så det går rigtig til.

  Håber at høre fra nogen eller om andre har ideer til hvordan man kan komme af med gæld ved at overskrive det eller andet.
  Eller hvis man kunne overtage et hus og så samle alt gæld og måske få gældsernæring.

  #213260
  MichaelForfatter

  “Komme af med gæld ved at overskrive det"??

  Der er to muligheder ud af gæld:

  1) Betal den
  2) Søg gældssanering

  Glem alt andet og fast ejendom især

  #213262
  AnonymForfatter

  Vi betaler os på det det er bare svært at betale på alle på en gang.

  #213266
  MichaelForfatter

  Der findes ingen magiske løsninger der kan fjerne din gæld ved et trylleslag. Selv en gældssanering betyder, at du skal leve på et ekstremt skrabet budget i typisk 5 år. Og er det forbrugsgæld bliver det kun sjældent saneret.

  #213292
  morsdrengForfatter

  Kære Anja, hvordan har du dog forestillet dig at det kan lade sig gøre, at få andre til at overtage din gæld mod betaling? Det fremgår af dit indlæg, at det kniber for dig at betale gælden, så hvordan kan du tilbyde en 3. mand betaling for at overtage en gæld, som du ikke selv kan betale? Hvad vil en 3. mand få ud af at overtage din gæld, som den pågældende i så fald skal betale tilbage? – intet som helst

  Så dit forslag er rent fantasi og utopi, og vil ikke kunne lade sig gøre i den virkelige verden, medmindre du betaler den der overtager gælden et beløb af samme størrelse som den gæld der overtages – og hvad er fidusen så? Hertil kommer, at et skyldnerskifte kan kun ske med kreditors accept, og alene af denne grund kan din ide ikke lade sig gøre.

  Så der findes ingen andre løsninger end dem du allerede har fået oplyst. Betal gælden tilbage eller find en løsning med dine kreditorer om, at du kun skal tilbagebetale en mindre del af gælden afpasset efter din økonomiske formåen (en såkaldt akkord). Dette kan evt. også ske via en offentlig gældssanering, som du dog først kan indlede, når din nyeste forbrugsgæld er mindst 3-4 år gammel.

  #213298
  AnonymForfatter

  Jag tror att många redan känner mig om vet den politiska och sociala nivån.
  Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja särskilda lån på kort och lång sikt från 2.000kr till 980.000kr till någon seriös person som söker lånet. 3% ränta per år beroende på hur mycket som betalas eftersom jag inte särskilt vill bryta mot ocker lagen. Du kan betala över 3 till 30 år beroende på det maximala belopp som lånats ut. det är upp till dig att månatliga betalningar. Jag frågar bara certifierade handskrift och även vissa delar levereras skuld.
  Kontakta mig här är min e-post: miss.ilie.angelica@gmail.com

  #213320
  HalliHalloForfatter

  Hvad pokker, endnu en reklame, hvor der sikkert ikke er nogen der henvender sig alligevel.

  Det kunne være at man skulle oprette en falsk profil for at se om nogen seriøse, der ville svare.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.