Den bedste internetbank eftersøges

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86785
  AnonymForfatter
  #103524
  AnonymForfatter

  Jeg er distancekunde i Sparekassen Vestsalling (kom fra Lån & Spar Nextbank).

  Sparekassen er meget velfungerende og mine ønsker er blevet imødekommet på en smidig måde.

  Renterne er gode ved såvel ind- som udlån, og de få gebyrer der er, er næsten ikke eksisterende.

  KHK

  #103530
  AnonymForfatter

  Sparekassen Vestsalling giver godt nok 2,25% i rente, men til gengæld skal du betale et årligt gebyr på vist 50-60 kr. for at bruge internettet, ligesom banken har mange andre gebyrer på næsten hvad som helst. Med andre ord tilbyder de blot et godt produkt, og alle andre produkter er lige så dyre, som i de store banker, hvis ikke højere, som f.eks med homebankingbebyret. Så i stedet vil jeg anbefale Skandiabanken til en rente på 1,65%. I sidste ende vil du få mere ud af det. Andre forslag udbedes…

  #103540
  AnonymForfatter

  Mit engagement – som omfatter indlån, depot, stor kassekredit med sikkerhed samt “lidt af hvert herudover" – blev testet af mod såvel Sparekassen Vestsalling som mod Skandiabanken og Basisbank.
  Den sammenligning “vandt" Sparekassen Vestsalling på flotteste vis, og det er netop derfor, at jeg er kunde i Sparekassen i dag.

  Til den oprindelige spørger er der kun det råd, at “få et tilbud" fra de pengeinstitutter, som jeg og andre anbefaler dig., og så vælg det, der passer dig bedst.

  Husk, at penge er en vare på lige fod med andre produkter.

  KHK

  #103850
  AnonymForfatter

  Hej
  Er også skiftet til sparekassen vestsalling. Får størst rente og ikke flere gebyr end hos andre. Har god homebanking og er gode til at besvare spørgsmål.
  Jeg bor selv nær Odense.
  Prøv Dem.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.