Muligheder for at få lån…

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #94621
  AnonymForfatter

  Hej,

  vi er en familie der tæller 2 voksne og 2 børn. Vi har en indtægt på op til 600.000 kr om året før skat. Vi ejer en bolig, der har værdi på 800.000 kr. Den er nedbetalt med ca. 60.000 kr. indtil videre. Vores bolig er meget meget lille i størrelsen, så derfor bor vil til leje i et større hus nu, mens vil lejer vores lille hus ud som sommerhus. Der er god forretning i det, vi får min. 3.500 kr. ind pr. måned, så den dækker næsten hele lånet.

  Så er vores store spørgsmål. Er der nogen chance for at vi kan købe et hus til, som vi kan bo i? Vi har fået øje på et dejligt hus til 850.000 kr. som er klar til at flytte ind i, og det er i super god stand, så vi skal ikke bruge penge til istandsættelse i mange år frem. Størrelsen er også fin.

  Vi har idag opsparet 50.000 kr til indskud, og af værdier ejer vi et grundstykke til 300.000. Mine forælder har sagt, at hvis det bliver nødvendig, kan de kautionere for 100.000 kr. Og så ejer vi en bil, der er udbetalt. Måske vi kan pantsætte?

  Men her kommer det kedelige….foruden boliglån skylder vi ca. 370.000 kr til banken pga. en forretning som vi ejede, som ikke gik som den skulle. Den betaler vi ned med 6.000 kr. om måneden.

  Hvad synes I vores chance er for at få et bolig eller realkredit lån i banken? Vi vil også tilføje, at vi er gode betalere, og det ved banken godt 😉

  Vi har overvejet, at hvis vi får lån, kan vi tage nogle år afdragsfrit, så vi kan skynde os at betale mere end de 6.000 kr om måneden på vores gæld, og få den meget hurtigere væk.

  Hvordan synes I at vores muligheder er, for at få lån her i 2015? Er det helt hen i vejret, eller hvad?

  Venlig Hilsen Ulla

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.