Erfaringer med basisbank?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • ThomasForfatter
  Indlæg
 • #86784
  ThomasForfatter
  #103518
  MichaelForfatter

  Kun gode indtil videre…

  Det er kun ganske lidt kontakt jeg har haft med dem, men har da været imponeret af, at de svarer på mails i weekenden også. Hvis du har fuld styr på din økonomi (ikke har brug for en fysisk “rådgiver"), kan jeg kun anbefale denne bank. Renterne er gode og gebyrerne lave (eller ikke-eksisterende). Adgangen til internet-banken har været upåklagelig indtil nu.

  Jeg har ingen udlån, så denne del af forretningen kan jeg ikke udtale mig om.

  #103590
  AnonymForfatter

  Jeg har Basisbank, ved mit indlån er jeg tilfreds, men jeg har lige været nød til, at brugekassekredit i forbindelse med en hushandel, og det var ikke godt. Jeg betale næsten 10 % p a i rente i denne i perioden. Jeg havde over 300.000 kr stående i kontanter på lønkontoen og i forbindelse med salg af min ejendom stod 2.1 mio kr (kun ca 460.000 kr var til låneindfrielse). Jeg skulle bruge ca en mio kr ved det nye køb, så jeg synes deres rente var ublu, fordi der ikke var nogen risiko for bankens udlån.
  Deres arbejde i forbindelse indfrielse af lånet i den gamle ejendom var ikke så godt som Nordeas var ved mit køb, hvor jeg stod selv for berigtigelsen. Britta

  #103596
  AnonymForfatter

  Din historie er meget kendetegnende for de 2 store internetbanker.
  De har nogle gode slagtilbud, som lokker kunderne ind, og så kommer regningen snigende lidt efter lidt, når kunderne har brug for de ydelser, som der ikke annonceres med, eksempelvis omprioriteringskonti.

  På denne side er en af annoncørerne Skandiabanken. De skriver, at de er en gebyrfri bank, men se lige her:

  Kopi af kontoudskrift 25 kr.
  Udstedelse af bankcheck 30 kr.
  Telefax-bekræftelse af overførsel 50 kr.
  Haste-levering af Dankort og Visa/Dankort 75 kr.
  Spærring af Dankort og Visa/Dankort 100 kr.
  Påmindelse ved overtræk 100 kr.
  Påmindelse ved restance på lån 100 kr.
  Ydelseshenstand under 3 måneder på lån 150 kr.
  Fremskaffelse/kopi af Dankort-nota (når nota og bogført beløb er ens) 150 kr.
  Forespørgsel på kautionist 200 kr.
  Returnering af BetalingsService, Dankort-nota eller check 250 kr.
  Bodeling pensionsopsparing 250 kr.
  Spærring/kontramandering af check 250 kr.
  Uberettiget indsigelse 250 kr.
  Fremskaffelse/kopi af check 275 kr.
  Ændring af sikkerhed 400 kr.
  Omlægning af billån fra variabel til fast rente 400 kr.
  Timesats for særlige opgaver (oplyses altid, inden opgaven udføres) 400 kr.
  Inddragelse af Dankort eller Visa/Dankort 500 kr.
  Udfærdigelse af rykningspåtegning 750 kr.

  For min skyld må banken opkræve lige så mange gebyrer de har lyst til, men så skal de bare markedsføre sig på et andet grundlag.

  #103598
  MichaelForfatter

  Det må jo være op til folk selv at vurdere hvilken service de har brug for. Jeg er selv kunde i BasisBank, og har ikke brug for én eneste af de nævnte services. Kopi af kontoudskrift f.eks: Hvad skal jeg dog bruge det til, når den kan hentes og printes gratis fra Internet-banken?

  Internetbankerne henvender sig primært til kunder der kan klare (næsten) alt selv.

  Jeg vil dog give Britta ret i, at 10% for kassekreditten er lige i overkanten i dit tilfælde. 3-4% point lavere havde nok været mere rimeligt. Måske skulle du have forespurgt en anden bank også??

  #103600
  AnonymForfatter

  Min pointe er blot at Skandiabanken lyver deres kunder lige op i ansigtet, når de kalder sig gebyrfri. Og de slipper desværre godt fra det.

  #103610
  AnonymForfatter

  Der er ikke nogen banker, der kan eksistere uden at tage gebyrer hist og her.Andre vælger ikke at give nogen rente og så køre med mindre gebyrer, men en bank helt uden gebyrer kan du ikke finde noget sted i verden. Jeg så iøvrigt også helst at Skandiabanken satte indlånsrenten ned, samt sænkede nogen af de gebyrer, som nogen ikke kan lide. SKANDIABANKEN er trods alt en af de banker, som gennemsnitligt tager væsentligt lavere gebyrer end de store. Hvorfor mon ellers de ikke rigtig tjener nogen penge i Danmark. På sigt skal de da nok også hæve deres gebyrer, men sikkert først når de har fået oparbejdet en temmelig stor kundemasse. Så alt ialt er SKANDIABANKEN – efter min opfattelse – en af de bedste og billigste banker, hvis ikke den billigste….. JEG ER SELV MEGET TILFREDS MED DEN – HAR ALDRIG HAFT PROBLEMER MED DEN – ENDNU DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basisbank er også billig, men jeg vil ikke give et gebyr på 200 kr. for at føre min konto hos dem, hvilket jo svarer til 400 kr. før skat – eller sagt på en anden måde: Man skal have 20.000 kr. stående før dette gebyr er tjent ind igen.

  #103614
  MichaelForfatter

  Visa er til gengæld gratis hos BasisBank. Det skal du slippe 150 kr. om året for hos Skandiabanken.

  #214452
  AnonymForfatter

  Jeg har valgt ikke at indgå aftale med Basisbank om overtagelse af diverse konti til trods for at jeg var meget tæt på.
  Årsagen er, at jeg ikke har tillid til en bank, som er 14 dage om at sende nogle ganske almindelige papirer, når de lover at jeg vil have dem i løbet af et par dage. Desuden oplyste Basisbank at papirerne var sendt den 29/5(tilfældigvis samme dato som jeg rykker), når jeg beviseligt kan se at de først er afsendt den 1/6 og jeg modtager dem, den 2/6.
  Marianne

  #214602
  HalliHalloForfatter

  Kære Marianne Gunst-Møller

  Du har ikke tillid til Basisbank fordi de har en vis ekspeditionstid, ligesom der tilsyneladende er opstået fejl.

  Er du så ikke blevet kunde i banken alligevel?

  Jeg har har oprettet en konto for en bekendt hos dem for nogen tid siden, og det var de ikke længe om at oprette, så jeg har ikke noget at klage over.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.