Faster Andelskasse eller BankNordik?

Forside Fora Privatøkonomi Faster Andelskasse eller BankNordik?

 • This topic has 3 stemmer and 3 svar.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #94458
  Anonym

  Hej
  Vi er ved at skifte til én af disse banker og er i tvivl. Faster kan tilbyde lavere renter, men med flere gebyrer (visa, netbank, fejloverførsler m.m.). BankNordik har til gengæld “gebyrfri” hverdag med gratis visa osv.
  Er der nogen der kan anbefale eller fraråde én af ovenstående? Det skal siges at vi bor i Sønderjylland og Faster Andelskasse har kun filial i Skjern – så der vil der blive et (om end meget lille) problem hvis vi skal have indsat penge.

  Vh
  Carsten

  #209680
  thsv

  Sæt beløbene op i etregneark og vurder hvad I helst vil.
  Husk at boliggælden afdrages, mens der skal betales for Visakort med samme beløb år efter år.
  Husk endvidere skatterabatten på renter.
  Tillæg endvidere en værdi for muligheden af en lokal afdeling.
  Undersøg om boliglånet, hvis det er i forbindelse med boligkøb bliver et prioritetslån med de tydelige fordele dette indebærer i forhold til et tradiotionelt lån.

  #209722
  Michael Rasmussen (1)

  Jeg har snakket med Faster Andelskasse og fik en rigtigt god oplevelse og det enste problem i det hele er jeg er ved at starte op som selvstændig så synes de at KBH var lige langt væk nok i en opstart. De er ret hurtigt til at svare og evt give et år om hvad de synes er bedst for dig om du bliver kunde eller ej….

  #209746
  Anonym

  Tak for inputs. Valget faldt på BankNordik, da de rent faktisk var billigst efter at have medtaget gebyrer osv. i regnestykket. Derudover har den en filial i byen.

  God Weekend

  Carsten

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.