Faster Andelskasse eller BankNordik?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #94458
    AnonymForfatter

    Hej
    Vi er ved at skifte til én af disse banker og er i tvivl. Faster kan tilbyde lavere renter, men med flere gebyrer (visa, netbank, fejloverførsler m.m.). BankNordik har til gengæld “gebyrfri" hverdag med gratis visa osv.
    Er der nogen der kan anbefale eller fraråde én af ovenstående? Det skal siges at vi bor i Sønderjylland og Faster Andelskasse har kun filial i Skjern – så der vil der blive et (om end meget lille) problem hvis vi skal have indsat penge.

    Vh
    Carsten

    #209680
    thsvForfatter

    Sæt beløbene op i etregneark og vurder hvad I helst vil.
    Husk at boliggælden afdrages, mens der skal betales for Visakort med samme beløb år efter år.
    Husk endvidere skatterabatten på renter.
    Tillæg endvidere en værdi for muligheden af en lokal afdeling.
    Undersøg om boliglånet, hvis det er i forbindelse med boligkøb bliver et prioritetslån med de tydelige fordele dette indebærer i forhold til et tradiotionelt lån.

    #209722
    Michael Rasmussen (1)Forfatter

    Jeg har snakket med Faster Andelskasse og fik en rigtigt god oplevelse og det enste problem i det hele er jeg er ved at starte op som selvstændig så synes de at KBH var lige langt væk nok i en opstart. De er ret hurtigt til at svare og evt give et år om hvad de synes er bedst for dig om du bliver kunde eller ej….

    #209746
    AnonymForfatter

    Tak for inputs. Valget faldt på BankNordik, da de rent faktisk var billigst efter at have medtaget gebyrer osv. i regnestykket. Derudover har den en filial i byen.

    God Weekend

    Carsten

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.