Forslag til billigste bolig-kredit – hvor?

Forside Fora Privatøkonomi Forslag til billigste bolig-kredit – hvor?

 • This topic has 2 stemmer and 3 svar.
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #94394
  Anonym

  Dvs. det er sidste 20% af lånet der skal finansieres (har tænkt os at anvende et F1/F2/F3 uden afdrag til de 80%). Vi har udover udbetalingen en del penge til istandsættelse, som vi vil trække løbende. Derudover stiger vi snart i løn, hvor vi har mulighed for at sætte ekstra ind. Slutteligt ønsker vi lidt fleksibilitet. Vi er meget økonomisk velfunderede og kan formentlig forhandle renten ned til noget af det bedre.

  Nogle gode erfaringer eller forslag?

  #208756
  Hammeren

  Hvor store penge snakker vi ? Brug jeres store sum penge til at undgå boliglån (de 20 procent) og når i ikke afdrager kan i spare sammen til jeres løbende renoveringer.
  Med mindre i ønsker at have belånt hus til toppen af skorstenen.
  Boliglånet er som at være slave af banken. De kan sætte denne rente op, hvis de lyster

  #208760
  Anonym

  De 20% udgør 680.000. Vi har samlet set 450k, hvoraf vi havde tænkt at bruge de 200k til udbetaling. Det medfører et boliglån på 480k.

  De resterende 250k i opsparing havde vi tænkt os at bruge til istandsættelse m.v. Det vil vi gerne gøre inden vi flytter ind.

  Vi tænkte at fordelen ved en “bolig-kasse-kredit” var, at vi kunne indbetale/indfri lånet løbende eller før tid, men at vi havde muligheden for at trække på det, hvis behovet opstod. Vi vil gerne have en vis fleksiblitet. Under alle omstændigheder tror vi ikke på at der går en længere årrække inden vi betalt af.

  Har dog undret os over at en bankrådgiver anbefalede en løbetid p banklånet på 20år, uagtet at vedkommende vidste at vi har et temmeligt stort rådighedsbeløb til overs om måneden.

  #208762
  Hammeren

  ja okay -det lyder fornuftigt af jer. Bankrådgiveren skal jo tjene penge. Der er ingen grund til at trække sådan et lille lån ud over 20 år.
  I skal klart have noget hvor jeres indestående modsvarer renterne på jeres boliglån.
  Har ingen erfaring i det – men måske brf-kredit kan lave det nummer. Nordea har helt sikkert en løsning, og mon ikke alle bankerne har det…
  Forhør jer- og forhandel jer frem til den bedste løsning.
  Én procent fra eller til er ikke afgørende – hvis i sætter beløb på. 1% af 230.000 er 2300 før skat..

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.