Antal arbejdstimer pr år

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • kh76Forfatter
  Indlæg
 • #94138
  kh76Forfatter

  Jeg skal måske i voksenlære, og prøver at udregne min komne månedsløn. Jeg bliver ansat på 37 timer om ugen og er timelønnede, og skal jeg så ikke regne med 10 mdr a 160 timer for at finde månedslønnen, og så er de sidste 2 mdr ferie og feriefridage/sh dage?

  #204882
  thsvForfatter

  46 uger á 37 timer ville jeg regne med, da man jo får løn for S/H som fastansat og 5 eller 6 ugers ferie. Det giver 1702 timer ialt og husk feriepenge på 12,5 el. 15%.

  #204886
  HalliHalloForfatter

  Hvad pokker skal du bruge timeantallet til, når du som lærling bliver ansat på en fast månedslån efter gældende overenskomst?

  Lærlinge har også automatisk ret ferie med løn.

  #204904
  AnonymForfatter

  HalliHallo:
  Det er vigtigt at kende sin timeløn. Jeg er heller ikke ansat på timeløn, men i løbet af en arbejdsdag beregner jeg ofte hvor meget jeg har tjent år til dato, indtil frokost den dag, tjent i minuttet eller pr. sekund. Penge er motivationen som driver de fleste på arbejde, særligt jo mere specialiseret og dermed ensformigt og enerverende arbejdet er.

  #204914
  HalliHalloForfatter

  Nå, er det vigtigt at kende ens timeløn, er nu ikke helt enig i det.

  Det månedlige antal arbejdstimer for en månedslønnet er ca. 160 timer, så er det jo i og for sig nemt at regne ud.

  Men at sidde og regne minutlønnen m.v. ud er jo ikke særligt produktivt – rent tidsfordriv.

  #204920
  AnonymForfatter

  HalliHallo:
  Det er da de færreste lønmodtagere som går på arbejde for at være produktive, det er arbejdsgiverens interesse. Lønmodtageren er kun produktiv i det omfang det er nødvendigt for at opfylde arbejdsgiverens forventning til at lønmodtageren anses for at være en god arbejder. Hvis man er en af de få som har et interessant arbejde, er penge af mindre betydning, men som for andre prostituerede er det ikke kærlighed til arbejdet men lønnen som er motivationen.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.