Krav om vægttab for sygedagpenge er o.k

Forside Fora Privatøkonomi Krav om vægttab for sygedagpenge er o.k

 • This topic has 5 stemmer and 6 svar.
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #94135
  Anonym

  Nogle kommentarer til sådan en dom som bliver beskrevet her:
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE6470585/krav-om-vaegttab-for-sygedagpenge-er-ok/

  Jeg syndes det er fair nok. Hvis hun ikke selv ønsker at få det bedre (eg tabe 25 kg) hvorfor skulle staten så betale hende ?

  #204832
  Anonym

  Staten skal betale fordi vi lever i et samfund hvor vi er afhængige af hinanden. Hvis man ikke mere kan klare sig selv, pga. sygdom eller andre besværligheder, er det ganske rimeligt at man kan få en lille smule hjælp til at overleve, også uden modkrav. Stat og kommune skal ikke blande sig i private forhold som vægt, livsstil eller om man ønsker en operation.

  Det er grænseoverskridende krav som vi bør tage kraftig afstand fra, desværre er menneskenes adfærd sådan at vi jager og piner de svageste i en gruppe. Det er ganske modbydeligt, specielt når det er offentlige myndigheder som chikanerer.

  #204834
  Anonym

  Det er vurderet at hun ville være i stand til at klare sig selv hvis hun fik den operation som hendes vægt forhindrede i at hun fik.
  Hvis det ikke var vurderet at hun kunne klare sig selv efter en operation så ville jeg også mener det var grænseoverskridende. Pengene skal gå til folk som ikke kan klare sig selv. Og ikke til folk som kan

  #204836
  test

  Lidt i tvivl. Det er rimeligt nok at vi stiller krav men det sku svært at tabe sig især hvis man i forvejen er syg.

  #204840
  martin (105)

  Ja, men nu står der jo i artiklen, at fedmen skyldes for stort kalorieindtag. Derfor er kravet, om at skulle indtage mindre mad i en periode, fair nok. Når man vejer så meget kan hun tabe 25 kg alene ved kostomlægning uden at dyrke motion.

  #204850
  HalliHallo

  Er et blevet et politisk forum?

  Beer, er det ikke dig der var civilingeniør? Og så sidde her og finde debatstof frem fra dagspressen, der slet ikke har noget med bankvirksomhed at gøre, det er dog helt fantastisk.

  Off topic: sygedagpenge nedsættes i øvrigt til kontanthjælpsniveau fra den 1.7.2014, hvis man har været sygmeldt i mere end 6 måneder.

  #204856
  test

  Fedme skyldes altid for meget energi i kosten. Jeppe drikke men hvorfor drikker han?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.