ÅOP oversigt

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87445
  AnonymForfatter

  Jeg løb for første gang listen igennem med de forskellige pengeinstitutter der udlåner penge til forskelligt, også forbrugslån, samt evt.til sanering af klatgæld, jeg forsøgte hos en af de listede udlånere der stod angivet som en udlåner med en ÅOP på 6,6 det er da noget, men efter at have fået tilbudt lån, var ÅOP pludselig på ikke mindre end mere end 17, det var da noget af et hop, så kan jeg ikke rigtig se meningen med at mybanker er med til at reklamere for et produkt der tilsyneladende kun er reklamefis.

  Auryn

  #108828
  AnonymForfatter

  Du kan vist være nogenlunde sikker på at mybanker.dk ikke kører noget ‘reklamefis’ i deres lister. Er der et tal der er direkte forkert, så *vil* det hjælpe at påpege det overfor mybanker.dk. Det er min erfaring fra dengang et link til ‘andre reklamer’ var benævnt som ‘Andre gode tilbud’. Så snart jeg påpegede at der var en del mindre gode tilbud blev teksten rettet. Derimod kan det godt være at bankerne tilpasser deres vilkår til mybanker.dk’s målemetoder.

  Mere sandsynligt er det at dit lånebehov ikke svarer til mybanker.dk’s standardvilkår. Fx vil et lån på 10.000 i 6 måneder til 6% med etableringsomkostninger på 1.000 kr give ÅOP over 13 mens mybanker ud fra deres standardvilkår ville kalde det nærmere 9%

  Det er nok lidt forhastet af dig at kalde det ‘reklamefis’ – ud fra det kendskab jeg fornemmer du har.

  #108830
  MichaelForfatter

  Jeg vil iøvrigt anbefale, at kigge på den samlede tilbagebetaling istedet for ÅOP. ÅOP kan være misvisende hvis man kun kigger på den alene (jvf. Henriks indlæg). Flere af de store udlånere har løbetider helt op til 12 år, hvilket gør ÅOP forholdsvis lav, men den samlede tilbagebetaling vil ofte være det dobbelte af hovedstolen eller mere.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.