Placering af penge

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • J.O.Forfatter
  Indlæg
 • #93862
  J.O.Forfatter

  Hej

  Jeg har en bekendt som skal sælge virksomhed for ca. 8 mio. Han har lån i virksomheden, og de skal indfries indenfor 2 uger efter handlen. I de 14 dage indtil det sker, vil han dog sidde inde med en del penge. Hvordan vil det være bedst at placere pengene? Kan han sætte dem i én sikker bank (fx Nordea, Danske Bank eller Handelsbanken), eller bør han lave så mange konti, at han max har 750.000 i hver bank? Eller er der andre muligheder?

  Håber I kan give et bud 🙂

  #201462
  J.O.Forfatter

  Ingen der har et bud? Hvad ville I gøre?

  #201468
  AnonymForfatter

  10 forskellige banker er vel en mulighed, en anden er vel at finde et par banker som virker solide og løbe den lille risiko der er. Måske man kan forsikre sig imod et tab. Man kunne også købe nogle obligationer eller aktier i foretagender som man må forvente kan overlever en uge og spendere handelsomkostningerne. Han kan vel også få lov til at indfri lånet to uger før tid, eller få dem udbetalt og grave dem ned i madrassen.

  Der er muligheder nok, der er kun en som virker risikofri og det er at indfri lånet straks.

  #221618
  peter holm larsenForfatter

  Sæt du roligt det hele i Nordea eller Danske Bank, de lukker ikke.

  Men vær sikker på du kan næppefå en bedre rente end den rente din bekendte betaler for lånet. Men hvorfor spørger din bekendte ikke den rådgiver der bistår med salget? Det erforventeligt langtmerekvalificeret end din bekendte spørger en bekendt der spørger på mybanker.

  #221622
  testForfatter

  Mon ikke problemt er løst Peter? Kik på datoen

  #221626
  peter holm larsenForfatter

  Jo overså jeg 🙂

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.