Indlæg på debatten

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Nikolaj HendriksenForfatter
  Indlæg
 • #87433
  Nikolaj HendriksenForfatter

  Kære allesammen,
  Vi har i den senere tid oplevet en lidt uheldig udvikling her på debatten hvor en række personer har skrevet indlæg under falske navne.

  Da vi gerne ser en sund og sober debat om privatøkonomiske spørgsmål, har vi derfor set os nødsaget til at justere lidt i vort forum. Fremover vil man som bruger blive advaret når man læser indlæg af andre brugere, der ikke har bekræftet deres e-mail adresse.

  Det er endvidere blevet os muligt, at slette eller bortcensurere decideret useriøse indlæg. Vi håber naturligvis ikke på at få brug for denne funktion, da en åben og ærlig debat, som vi ser det, er i alles interesse. Vi må dog erkende, at Mybanker.dk er vokset markant i besøgstal i den senere tid, og det betyder åbentbart også at siden bliver mere interessant at skrive “useriøse" indlæg på – desværre!

  Vi opfordrer derfor alle der bruger debatten til at bekræfte deres e-mail adresse ved at klikke på linket i den mail man får tilsendt når man opretter sig som bruger. Og vær på vagt overfor indlæg hvor forfatterens e-mail adresse ikke er bekræftet.

  Med venlig hilsen

  Nikolaj Hendriksen, Mybanker.dk

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.