Banker RKI

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86776
  AnonymForfatter

  Hej

  Er der nogen der ved om man kan få lån nogen steder til at betale RKI gæld ud, jeg har Lokalbanken de vil ikke.

  #103440
  AnonymForfatter

  Nej, det skal du ikke regne med. Såfremt du ikke kan betale din gæld, så går jeg nemlig ud fra, at din økonomi p.t. ikke er alt for god, eller? Du har vel så allerede fået afslag i din nuværende bank.

  #103446
  MichaelForfatter

  Du er nødt til at sætte dig ned og lave en realistisk budget, hvori du indregner det nye lån – som jeg går ud fra skal bruges til at betale al din gæld ud med? Hvis du har en rimelig indtægt, kan det godt lade sig gøre, men det er meget tænkeligt at du skal sætte levestandarden ned i en periode. Det er op til dig at overbevise en bank om at det kan lade sig gøre – men som sagt skal det være et REALISTISK budget.

  Hvis du ikke har en ordentlig fast indkomst (ikke dagpenge, kontanthjælp osv), så bliver det meget svært – nærmest umuligt vil jeg sige.

  PS: Og LAD NU VÆRE med at tage et nyt hurtigt lån til >20% i rente – det er bare som at tisse i bukserne på en vinterdag.

  Hvis du ikke kan få et lån i banken, er du simpelthen nødt til at komme af med gælden til dine kreditorer på den hårde måde…

  Nu ved jeg ikke om det gælder for dig også, da en del jo ender i RKI uforskyldt: Pludselig arbejdsløshed, skilsmisse, store uforudsete udgifter osv, men alt for ofte hører jeg om folk der ender sådan pga. hurtige og ekstremt dyre forbrugslån. Hvorfor er det lige så svært at sætte tæring efter næring?? Hvis man ikke har penge til at købe en nyt fjernsyn til 8000 kr, ja så må man jo nøjes med det til 1500, eller bare helt undvære det. Er det bare mig der er gammeldags når jeg mener, at man skal spare op til de forbrugsgoder man ønsker?? Efter min mening er der kun én type lån der er ok, nemlig realkreditlån. Alle andre lån er noget skidt og bør ikke optages medmindre det er strengt nødvendigt. Ja, kald mig bare gammeldags… 🙂

  Hvis man ikke er istand til at spare op, er man slet ikke istand til at tage et lån, da man jo skal betale en hel del ekstra tilbage oveni lånebeløbet.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.