Forlænget løbetid på lån uden varsel

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93685
  AnonymForfatter

  Kære Mybanker-debattører

  Jeg er journalist på Søndagsavisen og arbejder med en historie om banker/kreditinstitutter/andre lånudbydere, der sætter renten i vejret på lån, men blot forlænger løbetiden på lånet i stedet for at sætte ydelsen op, så kunden måske ikke lægger mærke til, at renten er steget. Og at det pludselig tager længere tid at komme af med gælden.
  Hvis du har oplevet noget i den stil eller har haft andre oplevelser med lånevirksomheder, der har været lige lovlig smarte, vil jeg meget gerne høre fra dig. Send mig gerne en mail med en kort beskrivelse af, hvad du har oplevet, i stedet for at skrive det her i debattråden – så svarer jeg hurtigt, om vi kan bruge det i historien.

  Gode hilsner
  Søren Strandman-Møller
  ssm@sondagsavisen.dk

  #197944
  AnonymForfatter

  Det var da et kedeligt emne.

  #197958
  AnonymForfatter

  Ja, og et selvindlysende emne.

  Udgangspunktet for alle lån er jo – og det gælder også almindelige boliglån, at ydelsen er fast, hvilket betyder at løbetiden forlænges eller afkortes, når renten falder.

  Det fremgår dog som regel af standardbetingelserne, at banken kan sætte ydelsen op.

  #197964
  HalliHalloForfatter

  Jeg syntes det er godt at Søndagsavisen tager emnet op i en artikel, da mange så checker deres lån og måske finder ud af at renten er sat uforholdsvis meget op i de senere år.

  #198038
  HalliHalloForfatter

  Jeg vil anbefale spørgeren “Nordea Bitch" at kontakte Søndagsavisen, da det netop er sådan en person de efterlyser, men måske han allerede har gjort det?

  #198202
  AnonymForfatter

  Jeg tillader mig lige at genopfriske denne tråd i håb om, at den bliver rykket op, da vi fortsat mangler cases til historien.

  Gode hilsner

  Søren Strandman-Møller
  Søndagsavisen

  #198286
  pppedeForfatter

  Kære Søren Møller

  Jeg kan garantere dig for, at der ikke findens seriøse bankvirksomheder i Danmark, der hæver renten på udlån uden at orientere kunderne om det.

  Derfor kan man jo ikke påberåbe sig svigt fra bankvirksomhedens side, men man bør måske snarere kigge indad og tænke “ups, fik jeg nu ikke læst det brev fra banken."

  Når jeg vælger at skrive skyldes det din indgangsvinkel i oplægget “…der har været lige lovlig smarte." I min optik finder du sandsynligvis kun kunder, der har været lige lovlig passive.

  Men pøj med artiklen. Jeg håber den bliver nuanceret.

  #198310
  BangeeForfatter

  Men pøj med artiklen. Jeg håber den bliver nuanceret.

  Det tror jeg ikke du skal regne med ud fra den vinkel jounalisten spørger ud fra 🙂

  Bankerne er jo den stor onde satan der bare vil slagte den almindelige dansker for alt han ejer og har ved du nok 🙂

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.