Danskebank og mastercard

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93615
  AnonymForfatter

  Vær opmærksom på at Danske Bank har sin helt egne betingelser for forsikringer som følger med Mastercard. Forsikringer ( som afbestillingsforsikring mm.) som er inkluderet hos alle andre banker, skal købes som tillægsforsikringer hos Danske Bank.
  Umiddelbart tror man at Mastercard er Mastercard, men nej Danske Bank laver sine helt egen aftaler.

  du kan selv sammenligne: http://www.lpmastercard.dk/Privatekort/Sider/MasterCard-Guld.aspx og http://danskebank.dk/da-dk/privat/kort/typer-af-kort/mastercard-guld/pages/mastercard-guld.aspx

  #196686
  AnonymForfatter

  Hej Appie.
  Du sammenligner lidt bananer og æbler. Et MasterCard ér et MasterCard (i kreditkort varianten) og er ens uanset hvordan du vender og drejer det. De enkelte banker, kan dog selv fastsætte fx. beløbsgrænser og årsgebyrer. Det er hvad det er. Kortet kan bruges de samme steder og har samme funktionalitet uanset hvor i verden du bruger det.

  Forsikringerne som tilknyttes kortet, er dybest set et tillægsprodukt og har intet med MasterCard at gøre. De kunne lige så godt have været tilknyttet på et Visa/Dankort.
  Forsikringsbetingelserne og dækningerne er derfor helt individuelle fra kortudsteder til kortudsteder. Tager du fx. Nordea eller EuroCard, har de også deres egne betingelser og er forskellige fra hinanden.

  Danske Bank har, om det er smart eller ej vil jeg ikke vurdere, blot valgt at du selv kan skrædder sy dine tillægsydelser såsom forsikringsdækninger og Lounge adgang. Dvs. du betaler kun for det, som du har behov for. Det bør eller burde betyde at “grundprisen" på selve kortet, alt andet lige er lavere, end hvis kortet skulle indeholde alle forsikringsdækningerne.
  Det er heller ikke noget, som jeg umiddelbart kan se, at DB prøver at skjule. Hvis jeg klikker på de enkelte kort, på hjemmesiden, kan jeg se, hvad der er inkluderet i prisen for kortet.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.