Udbetaling af kapitalpension før tid

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • _me and you_Forfatter
  Indlæg
 • #93559
  _me and you_Forfatter

  Hej alle,

  Vi er 2 i samme virksomhed, der synes at vores kapitalpension som vores firma har betalt til, men som er stoppet og der er oprettet en ny ratepension, skal udbetales før tid.
  Vi har kontaktet det sammen pensions firma og fået hver vores svar, den ene kan godt få sin udbetalt bare firmaet giver grønt lys derfor, den anden har blankt fået det afvist 🙁
  Vi er gør det i den grund at ifølge regeringen, hvis man er uheldig som mange i dette land, bliver arbejdsløse i 2,5 år så vil kommunen forlange at man hæver sine kapitalpension først, før de så vil hjælpe en, det mener jeg ikke de skal bestemme.
  Jeg ved at afgiften i år er 49.87 % og den vil nok kun stige.

  Er der nogen der har helt styr på de regler ?

  #195552
  HalliHalloForfatter

  Du burde faktisk have sendt denne mail til dit pensionsinstitut i det stedet, de vil kunne rådgive dig om reglerne for at få din pension opgjort i utide. Ingen på dette debatforum kan da give dig noget som helst brugbart svar.

  Ellers kik i dit pensionsregulativ, hvor alt står opført om tilbagekøb m.v.. Der kan selvfølgelig godt være forskel i ordningerne, idet arbgiveren kan have lavet nye regler med sin pensionsleverandør, f.eks for nye medarbejdere.

  Hvis I kun har oplysningerne mundtligt, så kan den ene endvidere have svaret forkert, da sådan noget forekommer. Derfor bør man altid rette skriftlig henvendelse, da chancerne for et rigtigt svar så bliver større.

  Det du skriver med bistandshjælp er jo et politisk spørgsmål, hvilket du vel ikke forventer at nogen kommenterer, udover måske “test", der vil skrive at det er ren kommunisme alt sammen.

  Ophævelse af en kapitalpension før tid beskattes i år med 49,84% og fremover 52%.

  Hvis vil du endelig vil undgå ikke at skulle bruge din kapitalpension til at leve for i tilfælde af arbejdsløshed, så kan du blot overføre den til en ratepension eller livrente, men tal med dit pensionsselskab om alle disse ting.

  #195586
  HJLForfatter

  Det lyder mærkeligt med de 2 forskellige svar, jeg vil i det tilfælde helst være den af jer der fik et blankt nej for så kan kommunen ikke kræve pengene udbetalt pga. kontanthjælp 😉

  I må lige have svarene pr. skrift

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.