Kurssikring

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86773
  AnonymForfatter

  Hej allesammen,

  Vi har netop skrevet under på køb af en ejerlejlighed med overtagelse til d. 1/9. Vi diskuterede kurssikring med banken da vi gik budgetterne igennem og blev egentlig enige om at det ikke var nødvendigt. Nu er renten steget i USA og man må vel forvente at det samme sker her i landet. Betyder det at jeg lige skal overveje den kurssikring igen, eller kommer effekten så sent at jeg kan regne med at slippe.
  Er temmelig grøn i alt det her med køb og finansiering, så jeg er lidt på herrens mark. Min bankrådgiver, som er meget reel, er netop taget på ferie og jeg vil gerne have en uvildig mening nu da han ikke er der.

  På forhånd tak,

  Mvh
  Lars

  #103374
  MichaelForfatter

  Det kommer lidt an på hvor mange penge I skal låne og hvordan jeres økonomi er skruet sammen iøvrigt… det skriver du ikke noget om, men vi prøver alligevel:

  Jeg ville personligt undlade kurssikring, når det kun drejer sig om 2 måneder. Det er rigtigt at renten er steget i USA, men det er kun 0,25% og renten i Euro-land er stadig uændret. Jeg tror ikke vi ser voldsomme rentestigninger i Europa i år. Kommer der en stigning, bliver det næppe mere end det kvarte procentpoint USA har fået og det bliver sandsynligvis først omkring december/januar.

  Økonomien i Europa kører stadig noget trægt, så det taler i sig selv imod en rentestigning.

  Så jeg vil anbefale at undlade kurssikring, medmindre du sover meget dårligt om natten og jeres økonomi er stram.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.