Forbrugslån mod kaution?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87400
  AnonymForfatter

  Hej

  Vi har en stor kassekredit kr. 75.000 hver og står over for at skulle låne yderligere kr. 70.000 til vores bryllup (dvs, i alt kr. 220.000). Ikke overraskende sagde banken nej.

  Vi har imidlertid rige forældre som meget gerne vil stille kaution. Men det sagde Danske Bank også nej til (bruger det ikke ved forbrugslån).

  Spørgmålet går så på: Hvilke banken låner ud til forbrug mod kaution? (hvis nogen) Vi kan afdrage kr.4000,- om måneden.

  På forhånd tak for hjælpen!

  Mogens

  #108216
  MichaelForfatter

  Begrebbet kautionist er efterhånden ved at uddø i mange banker. JakobN giver et godt svar på hvorfor her:

  http://www.amino.dk/idealbb/view.asp?topicID=5140

  Hvis jeres forældre er rige, synes jeg da heller I skal låne pengene af dem direkte til en favorabel rente. De har jo intet at tabe i forhold til at være kautionister, da de jo alligevel skal dække hele lånet såfremt I ikke kan betale tilbage – altså det samme som hvis I ikke kan betale tilbage til dem.

  #108222
  AnonymForfatter

  Hvis I har en så sund økonomi at I kan afdrage 4.000 om måneden på et nyt lån, så kan jeg ikke helt forstå at jeres bank ikke vil være med til det.
  Men når det så er sagt, så kan I enten kigge jer om efter en anden bank, eller benytte jer af mulighederne på det lidt mere brogede lånemarked, ofte til en lidt højere rente, men med det beløb du nævner og det I kan afdrage, kan I betale gælden ud i løbet af et par år…

  vh
  Jahuu

  #108224
  AnonymForfatter

  …det er i øvrigt meget sandsynligt at en anden bank ikke vil vurdere jeres økonomi på samme måde som Danske Bank. Derimod er det sandsynligt at en ny bank vil give jer det I ønsker uden kautionister, da mange banker gerne vil have nye kunder. Udvælg derfor 2-3 banker og tag en snak med dem og hør hvad de kan tilbyde…

  vh
  Jahuu

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.