Gebyr – Refinansiering

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • ToftenForfatter
  Indlæg
 • #93474
  ToftenForfatter

  Vi ønsker, at ændre re-finansieringsperioden fra F3 til F5 pr. 1. april 2013. Vores lån er hos Totalkredit via vores Sparrekasse. Jf. Totalkredit´s prisliste koster det 750,- kr. at ændre i re-finansieringsperioden, såfremt De skal gøre dette. Jf. note 3, så kan pengeinstituttet selv fastsætte gebyret, hvis de foretager ændringen.

  Vores Sparekasse fastholder, at gebyret er 750,- kr., som De skal give videre til Totalkredit, eller om gebyret tilfalder vores bank.

  Ved nogen herinde om hvem der får gebyret ?

  Grunden til ovennævnte er, at vi ikke vil betale dette gebyr og begrundelsen hos vores sparekasse er, at det skal sendes videre til Totalkredit. Det tror vi ikke helt på, modsat ved vi det ikke 100%.

  #193772
  MichaelForfatter

  Kan det ikke være dig lidt ligemeget hvem der inkasserer pengene? Du ønsker en ydelse (ændring i refinansieringsperioden). Dette kræver en mindre indsats fra bankens og Totalkredits side og det tager de sig betalt for. Hvorfor skulle du have denne ydelse gratis??

  #193776
  ToftenForfatter

  Som andre forhandler vi altid vores produkter i banken. Gebyret er et “produkt” for mig. Det bør kunne forhandles, set ud fra vores samlet kundeforhold i banken.

  Gratis er dine ord, det har vi aldrig forventet. Vi har da nogle venner, som ikke betaler disse gebyrer, uden at de har interne relationer til banksektoren.

  #193778
  MichaelForfatter

  Ja, det står dig jo frit for at forhandle et lavere gebyr. I dette tilfælde står du dog ikke særlig godt forhandlingsmæssigt fordi du ikke har noget alternativ ud over at flytte RK-lånet til andet RK-institut og det medfører så store omkostninger + evt. kurstab.

  Jeg har iøvrigt selv lige ændret fra F1 til F5 og har betalt 750 kr. Det er en omkostning på 12,5 kr. pr. måned for den første 5-årige refinansieringsperiode. Absolut ikke noget jeg gider hænge mig i.

  Dine venner der har fået ydelsen gratis er muligvis kunder i RD (tror jeg det var) som har tilbudt denne ændring gratis til alle deres kunder.

  Umiddelbart forekommer dit “krav” om en nedsættelse af gebyret lidt som et princip for dig mere end det har noget reelt økonomisk motiv. Selv hvis du skulle få en rabat for et par hundrede kroner kan det være komplet underordnet i det samlede regnestykke.

  #193786
  ToftenForfatter

  Michael….du har nok ret. Det er blevet en princip sag. Årsag nok fra tidligere svære forhandlinger, trods det at vi har en rigtig god økonomi.

  Her til eftermiddag lykkes det. Vi fik det for 500,- kr. Så det kan betale sig, at kæmpe lidt med et par opringer/mails.

  Vores venner er RD-kunder, så det er derfor !

  #193800
  testForfatter

  ja og når det er principper skal man aldrig regne på sin timeløn.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.