Energilån + pillefyr + Bioeksperten.dk

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93443
  AnonymForfatter

  Hej Alle

  Jeg har et tørstigt oliefyr fra 1974 og det ødelægger bogstaveligt familiehyggen, det koster os 30.000 kr. i olie om året. Vi har talt/kigget på et nyt pillefyr fra Gyrstinge VVS el. Bioeksperten.dk som vi ønsker at købe. Vores problem er at banken ikke vil låne os penge til denne energirenovering af vores hus, men Gyrstinge VVS/Bioeksperten.dk formidler lån fra DanAktiv A/S til en yders attraktiv rente, som vores bank ikke kan matche. Nu er det ikke længe siden at disse låne virksomheder har været i DR/kontants søgelys, var DanAktiv en af dem?? Gyrstinge VVS har jeg tjek på, de har eksisteret i mange år og så er de medlem af en garantiordning.

  Forhandler: http://bioeksperten.dk/

  DanAktiv: https://www.danaktiv.dk/om_dan-aktiv.aspx

  #193246
  AnonymForfatter

  Læs nu en gang på trust pilot:
  http://www.trustpilot.dk/review/www.danaktiv.dk

  Og du siger de kan tilbyde en attraktiv rente? En årlig nominel rente på 16,1 %(!) og en ÅOP på 20,56%(!!)

  Synes du selv, at det er attraktiv? Der er en grund til banken ikke vil låne jer penge: De mener ikke I har råd til det.

  Hvad kan så skyldes det? Ja, hvad har I af gæld i forvejen, jeres betalingsvillighed, RKI, arbejdsløshed, 100% finansiering af projektet (banken tager hele risikoen), og det forsætter.

  Bid i det sure æble: Spar op!

  #193250
  AnonymForfatter

  Tak for dit svar og dit link.

  Vi er normalt fungerende med fast arbejde, vi er bare så uheldige at vi købet hus i 2006 og nu er vi som mange andre tekniske insolvente. Vi er blevet tilbudt en rente på 4,9% og med denne kedeludskiftning kan vi alene på vores olieudgifter spare over 50%. Vi kan desværre ikke ligge over 15.000 til side hvert år, derfor vælger vi et andet alternativ til vores nuværende bank.

  Jeg kan se at DanAktiv er ejet af http://www.credit-agricole.fr/ som vi kender fra Tour de France og med 19 blandede meninger, er jeg ikke blevet kloger?? Men hvis jeg forstår dig rigtigt, så har du ingen erfaring med DanAktiv udover de 19 anmeldelser på trust pilot.

  Det er denne rente jeg er blevet tilbudt: http://bioeksperten.dk/page/finansiering-og-energilaan-13/

  #193252
  Nicolai BForfatter

  Nu er det jo ikke et forbrugslån man ønsker, men et energilån via leverandørfirmaet. her gælder helt andre rentesatser. På Bioekspertens homepage nævnes et eksempel: 100.000 kr over 10 år til 4,9% og ÅOP 6,2 %.

  Danaktiv ejes mig bekendt af Credit Agricole, som er den franske “landmandsbank" og en af verdens største banker.

  #193254
  Nicolai BForfatter

  Jeg var for langsom, kan jeg se. Jeg synes det lyder som en rimelig god løsning på dine alt for høje energiudgifter.

  #193256
  AnonymForfatter

  Ok – jeg var lidt for hurtig ude.

  Men – hvor meget koster projektet jer?

  Du nævner selv, at I ikke har mulighed for at ligge 15.000 til side om året, men I vil ud og optage mere gæld (for at kunne spare på olien).

  Nu siger du, at I kan spare over 50% – Er det 110% sikkert? Noget firmaet har vurderet? Har du hørt om de tilfælde, hvor forbruger er blevet lovet guld og grønne skove, men ender med håret i postkassen?

  Men det lyder da fint – men lyder til I er presset økonomisk!

  #193258
  AnonymForfatter

  Hvis jeres egen bank ikke vil finansiere et ellers profitabelt energirenoveringsprojekt med kort payback tid, så er der hejst et alvorligt “rødt flag" i forhold til at jeres privatøkonomi.

  Mange kan – hvis de ellers vil – lægge 15.000 kr. til side pr måned. I kan ikke engang lægge 15.000 kr. tilside på et år, svarende til 1.250 kr. pr måned.

  Derfor bør I tænke jer meget grundit om førend i gældsætter jer yderligere.

  #193266
  AnonymForfatter

  Et pillefyr er vist en god idé, men lånet virker dyrt. Jeg har selv halveret mine varmeudgifter ved at erstatte olifyret med et pillefyr. Dog mangler staten penge igen, så denne grønne vedvarende energiløsning bliver nu også belagt med afgifter, så fremover er det lidt mindre attraktivt at udskifte sit oliefyr.

  #193276
  thsvForfatter

  Tjep, du fik vist ikke læst alle indlæg!
  Der er tale om et energilån til blot 4,9% i rente, hvilket er meget billigere end et banklån over 80% i boligen.
  Med det billige lån for øjnene og udsigt til at spare dyr olie ville jeg skifte til pillefyret.

  #193284
  AnonymForfatter

  thsv:
  Korrekt, jeg sprang over hvor gærdet var lavest. Der skal i øvrigt et dyrt lån til hvis det ikke kan forrente det som man sparer på olieregningen. Mit pillefyr tjente sig selv hjem på under 2 år, ganske vist uden belåning, men alligevel.

  #193434
  AnonymForfatter

  Hej alle

  Tak for info. Vi har besluttet os, vi køber sgu det pillefyr hos Bioeksperten. Min søde jyske svigermor, syntes at vi skulle have et arve forskud. Så tak for jeres meninger og godt nytår.

  #211318
  AnonymForfatter

  Kære alle!

  Nu er det to år siden jeg skrev til jer om gode råd mm. Nu vil jeg gerne give jer et godt råd og et tip til en god forretning ved en minimal indsats og en mindre investering.

  Med hjælp fra min Svigermor havde vi ikke nøde at låne pengene til et pillefyr og det er vi meget glade for i dag, men når det er sagt havde vi nok valgt at låne pengene af ex. DanAktiv alligevel.

  Start med at tastet dit olieforbrug ind i denne energiberegner, så kan du din kommende besparelse: http://bioeksperten.dk/category/beregningsformular-164/

  Der findes rigtig mange varianter af pillefyr og de findes i alle prisklasser. Alle pillefyr giver dig den gode besparelse på 50-60 % på din varmeregning. Prisen på pillefyret er meget afgørende for den ønskede komfort, drift sikkerhed og mulighed for internet opkobling. Vi valgt et pellux 100 pillefyr som er i den bedre billige ende. Vi fylder siloen op en gang om ugen når det er koldest (vinter), i samme omgang tømmer vi askeskuffen, jeg støvsuger og renser kedlen hvert 2 mdr. Med en besparelse på ca. 20.000-. pr. år. Er det en god forretning. Man forventer at et pillefyr holder ca. 20 år, så det giver mig et afkast på ca. 400.000,00 uden min investering og løbende service.

  Se vores pillefyr: http://bioeksperten.dk/category/koeb-pellux-er-markede-bedste-selvrensende-pillefyr-24/

  Her kan du video om hvordan du vedligeholder et bedre billige pillefyr: http://bioeksperten.dk/category/video-vejledning-147/

  Her kan I læse om vigtigheden i brugen af gode træpiller: http://pillefyrservice.dk/gode-raad/kvaliteten-af-traepiller/

  Et moderne pillefyr kan også gå på nettet: http://pillefyrservice.dk/gode-raad/hold-oeje-med-dit-pillefyr-via-internettet/

  Jeg har også kigget på pillefyr fra Østrig og Tyskland, disse pillefyr er bare 100 % top kvalitet, men det koster også 3-5 gange mere end det vi har valgt. Disse pillefyr kan sammenlines med en investering der minder om varmepumper el. jordvarme installation, dog med forbehold for at centralvarmeanlægget er egnet til den lave fremløbstemperatur. Naturligvis er der det store spørgsmål? Tror man at pillerne eller strømmen vil stige i fremtiden?

  På disse link kan du finde et af de bedste Østrigske pilefyr – efter min mening:. http://bioeksperten.dk/category/okofen-selvrensende-pillefy-120/http://bioeksperten.dk/category/easypell-157/
  http://renergi.dk/

  Glædelig jul og godt nytår

  #211354
  fk2001Forfatter

  Må jeg foreslå at du bruger de første 40.000 kr til at afbetale det/de dyreste lån du har optaget?

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.