Roskilde Bank

Forside Fora Privatøkonomi Roskilde Bank

 • This topic has 2 stemmer and 6 svar.
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Anonym
  Forfatter
  Indlæg
 • #86772
  Anonym

  Er ved at købe hus, og skal ud og låne lidt penge til det. Huset ligger i Lejre Kommune, så derfor overvejer jeg og støtte den lokale bank som er Roskilde Bank og deres samarbejdspartner Totalkredit.

  Har nogle her på siden erfaringer med banken og kreditforeningen, så vil jeg da gerne hører om dem.

  #103366
  Michael

  Totalkredit er en af de absolut billigste realkredit-instituttet – et godt valg synes jeg.

  Banken derimod sutter lidt… dårlige renter og gebyrer for næsten alt. F.eks. gebyr på netbank og 2,50 kr. for at hæve penge i bankens automat uden for åbningstid. Det er gratis i åbningstiden. Er det mere besværligt for banken at få automaten til at virke om aftenen??? Blot endnu en gebyrgrib.

  #103368
  Anonym

  Nej, det er ikke mere besværligt at få en automat til at virke uden for åbningsstid, men det koster mere i løn at have en medarbejder til at servicere automaten i weekenden og på helligdage. Derfor betaler man for at benytten servicen uden for åbningstid.

  #103370
  Michael

  Aha…

  Og bliver automaterne så rent faktisk serviceret, eller står der ikke bare “Ude af drift” på displayet til mandag morgen kl 8??

  Iøvrigt tager netbanker (BasisBank, Skandiabanken) ikke gebyrer uden for åbningstiderne

  #103372
  Anonym

  Det er ikke sikkert, at det kan betale sig at sende en medarbejder afsted søndag nat, men ellers formoder jeg, at alle banker servicerer deres automater, når det er nødvendigt. Automater ude af drift giver jo sure kunder, hvilket næppe er i bankernes interesse.

  #103634
  Anonym

  De fleste banker er efter min overbevisning ret ligeglade med os små privat kunder. Derfor tror jeg ikke de bruger penge på service til hæveautomater i weekend og helligdage.

  Når man kigger de fleste bankers regnskaber og ser de efterhånden helt gastronomiske overskud de præsterer, så er deres gebyrer, for mig, fuldstændigt ufortåelige!

  #103638
  Anonym

  Ja, de får såmænd nok føden hver dag.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.