Så ringede Nordea.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • CasForfatter
  Indlæg
 • #93401
  CasForfatter

  Nordea ønskede ikke at oprette en bankkonto til mit nye firma. Det fik jeg at vide efter jeg ringede til dem og havde skrevet 3 mails til dem uden svar.
  De ville heller ikke lave en nem konto til det offentlige, så Skat kunne udbetale negativ moms til min privat konto.
  Fint nok. Jeg fik Skat til at oprette min privat konto som nem konto og fik min negative moms tilbage.
  De har fjernet min rådgiver og bad om et budget og lønsedler. Det fik de for 3 mdr siden.
  Det skal siges at jeg er i RKI, fordi jeg nægtet at betale en gæld på 10k til en bilhandler, som jeg mener har pisset på mig.
  Jeg har ikke bedt banken om lån eller anden hjælp, siden jeg røg i RKI.

  Så i dag ringede de og ville høre om jeg havde fået svar på en af de mails jeg havde sendt.

  Tror måske jeg er havnet på deres radar, nu hvor jeg omsætter for 50k om måneden og det er voldsomt stigende. Med de kunder jeg har nu og dem som har skrevet under, runder min omsætning 100k, 1 feb.
  Skal lige sige at jeg startede min virksomhed den 1/10.

  Som han sagde fra Nordea, inden vi sluttede samtalen, så måtte jeg undskylde hvis han forstyrrede. Til det svarede jeg “Det bliver nok ikke sidste gang".

  #192594
  HalliHalloForfatter

  Når det nu går så godt, så betaler du vel din gæld ud eller i det mindste meddeler RKI at du ikke skylder bilforhandleren de 10.000 kr.?

  #192596
  AnonymForfatter

  Bilforhandleren har angiveligt snydt ham!

  Det der retteligt burde gøres var at rette henvendelse til RKI og bede dem slette registreringen med følgende begrundelse.

  Du har overfor bilforhandleren gjort indsigelse mod det påståede tilgodehavende, og bilforhandleren har endnu ikke indbragt sagen til domstolsafgørelse.

  Da fordringens gyldighed således ikke er fastlagt, er RKI forpligtet til straks at slette registreringen.

  #192598
  CasForfatter

  Nej jeg betaler ikke bil forhandleren. Det er en principsag.
  Han vidste jeg skulle sælge min bil og der var noget galt med det gearskift han havde lavet. Der manglede en reservedel til 56 kr.
  Han vidste også jeg havde fået firmabil. Da jeg havde fået firmabil, gav jeg bilforhandleren nøglerne og bad ham lave den, når han fik reservedelen. Den stod på hans parkeringsplads i 3 mdr.
  Grunden var at han var sur på mig over at have klaget over en forsikringsskade han havde lavet, hvor fronthjelmen var sat 2 cm skævt på, inderskræmen sad løst etc.

  Den sag om de 10k, kørte vi i retten og der brugte vi begge 2 over 50k på advokater. Så nej jeg betaler ikke de 10k. Så hellere være i RKI. Han får naturligvis på et eller andet tidspunkt sine penge med renter, men det bliver ikke uden at advokaterne kommer ind over igen.
  Måske det har lært ham at behandle sine kunder ordenligt i fremtiden.

  Min bankrådgiver vidste det, men hun er ikke min bankrådgiver mere. Jeg sagde til hende at jeg nok skulle lade være med at bede om noget, i de 5 år jeg vil være i RKI.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.