LÅN eller KASSEKREDIT

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #87390
  AnonymForfatter

  Jeg og min partner vil åbner noget i fællesskab og vi skal bruge ca. 200.000,-kr til at køre forretningens daglige økonomien med. Vi begge har familie og vil ikke blande vores private økonomi i vores forretnig. – Her vi spekulere om hvilket type finansering ville være best, en kassekredit eller et lån med lav rente?
  Med venlig hilsen

  #108198
  AnonymForfatter

  Jeg er lidt i tvivl om hvad det er I har behov for, måske kan du uddybe lidt? Hvis I har mulighed for at stille sikkerhed i f.eks. en bolig med friværdien, så findes der i øjeblikket muligheden for en kombination af lån/kassekredit til lav rente. De hedder noget med boligprioriteter og er som regel på en rente ml. 4-5%. Se evt. Basisbanks basisprioritet på deres hjemmeside – jeg tror også skandia fører én der er lidt lavere rente, men på strammere vilkår.

  #108226
  AnonymForfatter

  Et lån skal der typisk afdrages på fra dag ét og det skal der ikke på en kassekredit – jeres valg skal derfor afspejle hvad jeres behov er og hvordan I regner med at kunne betale tilbage. Umiddelbart vil en nystartet forretning/virksomhed ikke have likviditet til at betale tilbage på et lån lige med det samme, mit råd til jer vil derfor være, at vælge kassekreditten og når likviditeten er til det, kan I betale kreditten ud eller omlægge den til et alm. lån.
  Da I begge ønsker at holde privatøkonomien ude af det, hvilket lyder absolut meget fornuftigt, bør I også kigge på ejerforholdet i firmaet. I skal formentlig overveje at lave jeres firma som et ApS eller A/S, ellers hæfter I solidarisk med hele jeres private formue/økonomi i ethvert forhold. Ved et ApS eller A/S hæfter I hverken personligt eller solidarisk.

  Søg rådgivning ifm. med dette, hos enten revisor eller advokat – DET KAN GODT BETALE SIG…!
  …og I får sikkerhed for at I vælger den rette løsning…!

  Jeg har selv drevet egen virksomhed i snart 10 år, så jeg taler af dyrt købte erfaringer…!

  vh
  Jahuu

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.