Investor

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93357
  AnonymForfatter

  Hej Alle.

  Jeg har nu arbejdet på et projekt i snart et lille års tid. Jeg har i den sammenhæng snakket med en privat investor de sidste to måneder. Grunden til at det er en privat investor og ikke banken er at jeg og min bank er uenige. Mit problem nu er at jeg føler den private investor sylter rundt i manegen. Han har fået al data og et grundlag at vurdere informationen på. Han virker meget interesseret, men jeg kommer bare ingen vegne.

  Er der nogen som kender til investeringsselskaber eller private investorer. Mit projekt er ikke særlig stort og kræver ikke den voldsomme kapital. Hvorfor jeg heller ikke er tiden værd hos de fleste investeringsselskaber. Men det er stor nok til at det er ambitiøst og kan give et fornuftigt afkast.

  Hvis der er nogen med idéer el.lign er i meget velkomne.

  Hilsen Erik

  #191148
  testForfatter

  nogle store firmaer som danfoss støter faktisk opstart af nye ideer. google er din ven

  #191152
  AnonymForfatter

  Danfoss…!!! Utroligt at den hopper op på google? Så gider google åbenbart ikke mig på samme måde som jeg gider google. Har googlet som en tosset, men har aldrig fået et link vedr. Danfoss. Dog har jeg fået utroligt mange større, “seriøse" investeringsselskaber frem. Men så snart jeg præsenterer det økonomiske leje, er de ikke tilfredse. Jeg ligger alt for lavt til at de vil gå ind i det. Men jeg kigger lige Danfoss igennem som du anbefaler. Jeg formoder at det er bedst at ringe til dem, eftersom jeg ikke kan finde mail links vedr. investeringer/projektopstart.

  Men takker trods alt.

  #191158
  testForfatter

  hej igen her over morgen kryderen 🙂

  http://www.alsion.dk/DefaultSDF.aspx?id=5

  ved faktsik ikke om det kan bruges til noget kender jo intet til din ide, men jeg ved at danfoss nogen gange går ind med støtte direkte med mindler i nye projekter

  det var bare at jeg tænket at hvis du har problemer ku det måske være en ide at søge en fond. Mener også at jeg et eller andet sted har læst at novo støtter ide udvikling.

  det er et ærligt ment råd med stavefejl og alt ,

  #191194
  Mikey 68Forfatter

  Du kan evt. prøve her: http://www.amino.dk/kapital/

  NB: Jeg har ikke selv erfaring med den service; men har indtryk af det er ganske seriøst

  #191202
  AnonymForfatter

  Hej Morten.

  amino.dk er faktisk en knaldgod side. Underligt at jeg aldrig har hørt om den før eller lagt mærke til den. Den virker meget seriøs og alsidig.

  Tusind tak for det link.

  Hilsen Erik

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.