kapitalpension

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93354
  AnonymForfatter

  Kapitalpension udbetalt efter 62 år, bliver den modregnet efterlønen ?

  God hilsen til alle jer specialister.

  #190984
  testForfatter

  Kommer helt an på din alder, det bedste svar har din akasse.

  http://www.iak.dk/Efterloen/Pensionsmodregning.aspx

  #191002
  AnonymForfatter

  Ja og når du skal have Folkepension fratrækkes 30 kr for hver 100 kr over et mindste beløb, der oplyses år for år.

  #191022
  HalliHalloForfatter

  Til spørgeren: Du skal ikke regne med mange specialister herinde, du skal i hvert fald altid checke de råd, der bliver givet her, da meget ikke er rigtigt.

  Tag f.eks julemandens råd med 30% fradrag i folkepensionen…..Hvis du har en kapitalpension sker der kun modregning af evt. renteindtægter af kapitalen i beregningen af pensionisttillæget. Et tillæg som endvidere kun de mere fattige pensionister er berettiget til. Men grundbeløbet er indtil videre ikke indtægtsbestemt.

  #191700
  AnonymForfatter

  Hvor er specialisterne henne ?

  Har lige kontaktet min A-kasse og de fortæller at der er ingen modregning på kapitalpension, men derimod på løbende udbetalinger som på ratepension.
  Hilsen
  Plus

  #191702
  AnonymForfatter

  Når du har spørgsmål om efterløn er det altid en god idé at kontakte a-kassen. Reglerne er ret komplekse og der findes forskellige overgangsordninger for mange aldersgrupper.

  Det er helt korrekt at for folk født før 1. januar 1956 sker der ingen modregning i fht. kapitalpensioner hvis du opfylder 2 års reglen, men for folk født efter 1. januar 1956 sker der modregning i efterlønnen ud fra alle pensioner.

  Derfor… det er individuelt og du vil aldrig kunne finde svar, med mindre du oplyser fødselsdato, anciennitet i a-kassen OG efterlønsordningen og om det er den ordinære efterlønsordning eller fortrydelsesordningen du snakker om…

  Mere for at klarlægge at det svar du har fået i din A-kasse ikke gælder andre end dig personligt, idet andre kan være helt anderledes stillet, alt efter ovennævnte faktorer 🙂

  #191706
  testForfatter

  Venligst bemærk mit svar til den forsmåede spørger. Nå jeg spørg til din alder er det ko netop fordi reglerne afhænger af din alder. Men jeg kunne da godt ha google regler for dig. Nå ja det gjorde ja da vist også måske sku jeg ha læst dem højt?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.