Hvilke danske banker vil have udenlandsdanskere som kunde med kun en konto og tilhørende VISA/Mastercard ?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93339
  AnonymForfatter

  Jeg er udenlandsdanskere (udenfor EU/EØS) og søger en dansk bank hvor jeg kan oprette konto med tilhørende VISA/Mastercard (eller andet internationalt brugbart kontokort).

  Jeg har spurgt et par stykker via internettet og de svarede bare at de ikke lavede kontoer til udenlandsdanskere, en lidt mærkelig forklaring, men det er jo dem der sætter reglerne.

  #190562
  Mr RForfatter

  Til din info har Danske Bank en afdeling for Internationel Privat Clients.

  #190612
  AnonymForfatter

  Sydbank gør også i udlandsdanskere og har mange Grænsegængerkonti i deres Flensburg afdeling

  #190618
  BangeeForfatter

  men der er generalt ingen banker der “gider” have udenlandsdanske “ekspeditions” kunder der kun har en konto og 1 kort i bøgerne.

  Det er der ingen indtjening i, og koster i princippet banken penge i edb udgifter

  #190620
  AnonymForfatter

  Intet forhindre dem i at vælte alle omkostninger over på kunderne ?
  Det er jo det de i forvejen gør, og det kunne de jo så gøre meget specifikt.
  Skulle jeg betale et par tusinde så er det jo bare prisen på grisen så at sige.

  #190732
  HalliHalloForfatter

  Hvem har du da spurgt Hans?

  For hvis økonomien er i orden, kan man da få en konto i stort set alle banker, men det er jo nok det den ikke er.

  Der var for nogen tid siden et lignende komisk spørgsmål herinde med en fra Thailand, der bare skulle have en konto for at spille med i klasselotteriet.

  Hvad skal du bruge kontoen til, og hvorfor kan du ikke nøjes med dit udenlandske kort?

  Og hvorfor har du ikke beholdt dine konti/kort, da du flyttede til udlandet? Det ville da være naturligt, formoder at alle ville gøre det.

  Det rager selvfølgelig ikke mig, men er bare nysgerrig, når det samme spørgmsål bliver stillet igen og igen.

  #190806
  AnonymForfatter

  Jeg forespurgte hos 4, heraf var bla. Danske Bank og Lån & Spar Bank (jeg husker ikke pt de 2 andre.)

  Hvad er god økonomi ? Hvis det er masser af penge på kistebunden så er jeg ikke med der, men jeg har da svaret enhver sit og stort set til tiden.

  Jeg har et Visa/dan kort, men min tillid til banken er ikke særlig stor, for trods div. bankpakker var de totalt afvisende overfor at bevillige et overtræk på 5000 kr. i 14 dage, og det skal lige siges at det var første gang jeg spurgte til den slags, og jeg har trods alt været kunde der i over 20 år.

  Pga. af ovenstående ønsker jeg at have en “second source” med et internationalt hævekort til.
  Dertil kommer at jeg er ejer af en dansk ejendom der bevirker at jeg er fuld skattepligtig i DK (pt. har jeg kun indkomst fra DK), denne ejendom kan jeg ikke sælge, og det til trods for at jeg skylder under 90000 kr på den og dette er langt under ejendomsvurderingen, men “udkantsdanmark”, og jeg kan heller ikke udleje den, er prøvet igemmen de sidste 5 år. Så denne ejendom er jeg nok nød til at lade gå på tvangsauktion for at spare de omkostninger der er ved at have denne og spare i inkomstskat. Alt i alt ikke noget jeg kan lide at måtte gøre, men ejendommer bliver ikke bedre af at stå tom og en 3-5 år mere og den er færdig som egnet til beboelse.
  Og det mig inderligt imod at Låsby Svendsen eller tilsvarende skal have ejendommen.

  Det er alt andet lige meget nemmere at få overført penge til min konto når denne er di danmark, de fleste indbetalinger kommer fra danmark, så det vil være et fordyrende led at skulle gå over en ikke dansk bankforbindelse.

  Der er også den krølle at jeg ikke ønsker at de i udlandet kan se hvad jeg har på min konto og hvor jeg får det fra, jeg skal i forvejen oplyse mange andre ting og der kan opstå tilfælde hvor der ikke er sammenhæng imellem min officielle (og rent faktisk også reelle) indtægt og så de beløb man kan se på et konto udtog, og da de er flueknippere med alt hvad der hidrører tal og bogstaver der kan kontrolleres op imod hinanden er der ingen verdens grund til at de skal have denne mulighed.
  De uoverenstemmelser der kan komme kan bla. hidrører fra vekselkurser og gebyrer.
  Det giver rigeligt med udfordring at jeg skal dokumenterer vekselkurs og dobbeltbeskatningsaftale hver gang jeg skal bevise min ret til at bevarer min opholdstilladelse (en gang om året)

  #190832
  HalliHalloForfatter

  Prøv evt. at henvise til “Kinnock-sagen”, da skat nu fortolker reglerne om skattepligt ved bopæl i udlandet anderledes end hidtil.

  Du skriver mange ting, men det er svært at hjælpe dig, når din ejendom tilsyneladende er værdiløs. At du ikke kan leje den ud bare for et mindre beløb er ufatteligt, men må jo ligge et sted hvor ingen vil bo.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.