Sammenhæng mellem boligpriser og dagpengestop 1 jan?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93317
  AnonymForfatter

  Går og drømmer om en andelbolig i centrum KBH der er en anelse dyr i boligafgift .. Har hørt løse rygter at priserne kan få et ekstra bump nedad da der er en del dagpengemodtagere der overgår til kontanthjælp pr. 1. Jan. Nogen der har hørt det samme?

  Den jeg kigger på har stået til salg i næsten 1 år nu.

  #189902
  Mr RForfatter

  Nej det er godt nok en sjov spekulation:). Jeg tror ikke der er nogen hold i den.

  #189958
  AnonymForfatter

  Hvis en sælger er desperat nok efter 1 år, kan du sikkert presse prisen, men dagpengereformen har ingen betydning – med minder sælger tilfældigvis er omfattet af den pr. 1 jan.

  I øvrigt er de ballade vi ser om dagpengereformen rent politisk, det er intet nyt og det er ikke flere som kommer i klemme end ved alle andre reformer. Med minder man laver en glidende overgang, vil det altid være nogle som tilfældigt rammer de nye retningslinjer som de første. Huske at den som rammer de 2 år fra 1. jan kun er de første, men ikke de sidste.

  Dagpengereformen har reelt ingen betydning for andre end dem som tilfældigvis er omfattet af den, og hvor mange af dem som har andelslejligheder i centrum af KBH er ukendt – men det er antageligt ikke mange.

  #189960
  AnonymForfatter

  Går ud fra at du mener at andelsbeviset måske kunne falde i pris? For boligafgiften kommer jo ikke til at blive formindsket eller forstørret af de generelle trends på markedet. Har du iøvrigt tjekket foreningens lån, for at være sikker på at du ikke køber katten i sækken, med renteswaps og uforsvarligt store variabelt forrentede lån?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.