Hvilket Institut og lån skal man vælge???

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93306
  AnonymForfatter

  Hej…

  Min mand og jeg vil gerne købe et hus. Vi har en udbetaling på 1.000.000 kr og huset koster 2.600.000 kr. Jeg er studerende de næste 2 år men min mand har en god indkomst på ca 45.000 pr md. I den forbindelse tænker vi på at få et afdragsfrit lån indtil jeg er færdig uddannet. Vi har i vores nuværende bank, Nykredit fået en til tider direkte dårlig behandling og derfor søger vi en ny bank samtidig med at vi skal lave et boliglån. MEN vi synes det er en jungle at finde ud af hvad der er bedst og billigst.!!!

  Hertil skal det siges at vi ikke har andre lån og ikke har prøvet at låne til en bolig før, så vi er helt “blanke"…

  Er der nogen der har nogle anvendelige råd til et par “nybegyndere" og gode råd om valg af bank og kreditforening.

  Umiddelbart er vi kommet frem til at Jyske Bank og Totalkredit er gode valg og Nykredit og Realkredit Danmark er dyre og mindre godt. Er det rigtigt??

  Håber der er nogen der kan hjælpe os lidt på vej. Tak. 🙂

  #189666
  testForfatter

  jeg mener stadig det bedste råd er at lave et regne ark hvor du skriver hvad der betyder noget for dig ved en bank i den ene række altså hvad liger du vægt på og hvad bruger du ved en bank? Filial? automater? overførsel til udladet osv. Så kontakter du et par banker. Personligt ville jeg være varsom med at vælge de store fra som nordea og danske bank. Deres basis bank ydelser er nok ikke helt tossede,

  nå så har du forhåbenligt en ide om din bank profil. Nu søger du på netet og ser på hvad gebyre der er på de ydelser du gerne vil ha. Hvis du gerne vil hente kontanter ved kassen flere gange om uge er nordea f.eks. nok et skidt valg. Vil du ha en lokal filial vælger du mange banker fra.

  Så finaciering. 1,6 mil og et pant på 2,6. Du kunne faktisk overvej at ta noget af det som proritets lån så du selv kan bestemme din afdragsprofil mere fleksibelt ind hvis hele lånet enten er afdragsfrit eller ej. Der er danske bank så vidt jeg ved nogen af de billigst på det produkt, men er du instillet på en felxibel rente eller en fast plus en “vaiable bidragssat"?

  Hvis jeg var dig ville jeg lave beregnigner på totalkredits, BRF og RD hjemme sider. Forsøg selv at få et overblik over hvad der er af omkostninger ved de forskellige lån.

  Og ta så til sidst et personlig møde med dem du syens der passer bedste. Du kan sikkert få banke til at æde nogen af omkostnigner hvis de gerne vil ha jer som kunder.

  held og lykke

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.