opfølgning af indlæg fra 13.9.06, RENTER

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • osirisForfatter
  Indlæg
 • #87376
  osirisForfatter

  Vedrørende indlæg fra 13.9.06

  D. 13.9. 2006 var kursen på nkt holding´s aktier på 399.

  I dag er kursen 444, det vil altså sige at hvis du den 13.9.06 havde købt for 100.000 eller 200.000 kr aktier i nkt holding, ja så havde du tjent henholdsvis 11.000 kr eller hvis du havde købt for 200.000 kr aktier, 22.500 kr.

  Derefter er aktien igen faldet tilbage til 433 og derfor kan man igen købe op i papiret, nkt aktien!

  Nogle gange er det en god ide at vende hele sin økonomiske situation på hovedet og ændre sin indstilling til gæld og gevinst.

  En gæld kan med viden og fornuft ændre sig fra at være en daglig belastning til at blive en af de bedste beslutninger du har foretaget i mange år
  Og gode beslutninger er værd at holde fast i.

  Alt godt herfra

  God vind

  -OSIRIS-

  #108008
  MichaelForfatter

  Skal jeg forstå dit indlæg således, at du kan garantere at NKT stiger igen? I såfald er du enten synsk eller har insiderviden. Hvis man skal investere 200K, skal man da ikke lægge alt i ét papir. I såfald kan man ligeså godt smutte en tur i casino. Man skal aldrig smide hele investeringen på én gang og i ét papir, men over en periode i flere forskellige brancher. Og hvad mener du med at gæld kan ændre sig fra at være en belastning til en god beslutning? Anbefaler du investering for lånte midler eller hvordan?

  #108014
  osirisForfatter

  Kære Michael..

  Måske har jeg ikke været tydelig nok!
  Indlægget er på det bestemteste ikke til, at få folk til at investere for lånte penge, dårlig ide, dette indlæg var blot ment som en anden måde at anskue sin økonomi på

  Men, og det er her at det bliver interessant; hvis en person har en gæld, alt er her relativt,( for mig at se kan en gæld på 50.000-100.000 altid afvikles hvis man vil, er vi enig i dette?) og selvfølgelig er indstillet på, at få denne ud af verden samtidig med at han hun ønsker ar samle penge sammen i et parrellelt forløb så kan det være en løsning, at personen for det første i en årrække formår at sige STOP.. og dermed ment,sætte en stopper for alt forbrug, forstå mig ret, dette kunne være:

  Stop rygning, café besøg, lad være med at købe plastic poser ved indkøb, evt. drop ens indboforsikringer, klip dig selv, kræv en rente på din bankbog, drop alle betalingskort incl. dankort, lad være med at overfrankere dine breve,undgå abonnementer på aviser biblioteker har dem alle, osv osv.

  Tage en aftenvagt på et plejehjem hver 5 ell. 6 uge hjælper også her.
  500 kr. om måneden bliver på tre år eks.renter 18.000.
  Dette beløb vil man så gerne bevare og søger måske hen i et stabilt papir, kunne være en aktie ell. en statsobligation eks 6% ell. 8%

  Hvorfor jeg nævne NKT, var fordi at deres risikoprofil er maget meget lav og de mener også selv, at intet umiddelbart kan true deres koncern!!( læs http://www.nkt.dk under risiko profil.

  Det er rigtigt at det kan være en god ide at spræde sig over en 5 til 10 aktier, men jeg har erfaret, at dette var et alt for met og et alt for lille udbytte, kurs gevinst.

  Vi har nu de 18.000. en aktie i nkt koster i dagspris 436 kr, den kan du så få en 40-50 stykker for, ok? du vælger at sælge disse når de er steget eks. 20 kr. til 456, du opnår her en kursgevinst påca. 1000 kr.

  det er vigtigt at gøre sig klart, at man her skal finde en billg bank vedr. kutage.eks handelsbanken;60 kr for handler under 100.000

  Og lige så vigtigt, at vide at man kan komme til at låne virksomhede sine penge i fler år, men men. Se på kurs diagram i nkt gennem de senere år. Men under alle omstændigheder så vil du hvert år få udbetalt et udbytte pr. aktie svarende til ca.12 kr. hvad der jo så må give ialt en slags rente på 500-600/anno god rente ikke sandt??

  Jeg selv er kun daytrader i det ene papir og tjener godt på det!!

  og solgte jeg så en dag med tab ja, så kan jeg trække det fra i gevindsten før der betales skat

  God vind

  -Osiris-

  #108016
  MichaelForfatter

  Jeg havde vist misforstået dit første indlæg lidt. Jeg er sådan set enig med dig i meget af det du skriver, men der er dog nogen afstand fra at skylde 100.000 til at begive sig ud på aktiemarkedet. Jeg har selv været “semi-daytrader" for nogle år siden, men har siden fundet ud af, at det giver mere at beholde sine papirer i nogen tid (½-2 år) og så fyre dem af. Jeg tjente f.eks. en god sjat på TDC på denne måde. Jeg har mange gange erfaret at sælge en aktie til kurs X hvorefter jeg kan se aktien stige til 1½-2 gange det jeg solgte for – det er irriterende! Daytrading er nærmest et fuldtidsjob og er ikke noget jeg vil anbefale til almindelige mennesker.

  #108018
  osirisForfatter

  Enig!!

  god vind

  -Osiris-

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.