Billigste finansiering op til 10.000,00 er her

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • System AdministratorForfatter
  Indlæg
 • #87366
  System AdministratorForfatter

  Mangler du penge til rejse, bilrep., klatgæld eller lignende så se her.

  Normalt vælger folk der er i en situation som ovenstående at låne ved et finansieringsselskab til 20-25 % i rente. MEN op til 10.000,00 er der en meget bedre og meget billigere løsning. Klik ind på Skandiabanken.dk og opret en konto. “Svarer" du rigtigt på spørgsmålene får du tilbudt en kredit på 10.000,00 til 0 kr i oprettelse og renten er 8,40 %.

  Læs om kontoen på http://www.skandiabankenb.dk og menuen “lån" / “alt i et onto med kredit" / “renter og priser". Her ansøger du også.

  Bor du i andelsbolig eller ejerbolig vil du få tilbudt kreditten uden at skulle indlevere lønsdl, årsopg. etc. – og bor du i lejebolig men har en pæn indkomst ( over 250 tkr ) og en gæld under det halve af indkomst / altså 125 tkr) får du den tilbudt, igen uden at indlevere andet end kopi af sygesikring og kørekort..

  lever du så ikke helt op til kravene kan man jo “komme" til at svare forkert, det kontrolleres jo ikke…..

  Håber det kan bruges…kom væk fra finansieringsselskaberne og få et billigt lån…

  #107932
  AnonymForfatter

  Jeg tror ikke 10.000 rækker ret langt, hvis man i forvejen er registreret i RKI.
  Beløbet kan måske hjælpe en person i RKI kortvarigt, men når pengene er brugt, er der endnu mere gæld at afdrage på – det svarer lidt til at tisse på hænderne i frostvejr.

  #107936
  AnonymForfatter

  Har du hørt om RKI-tjek, Finn?

  #107942
  System AdministratorForfatter

  Som reg. i RKI kan du naturligvis ikke låne ved bankerne, hvad tror du selv ? RKI er lavet for at bankerne mv. kan blive advaret om din tidligere adfærd..

  Mit indlæg er til folk der vil have en mindre kredit billigt, og som måske ikke lever op til kravene hvis de blev gennemkontrolleret. Læs her : studerende !!

  Selvfølgelig skal kreditten afvikles igen – og jeg laver ikke indlæg for folk i RKI. For en gang RKI – altid RKI. Har man en gang valgt at ignorere 3 rykkere, et inkassovarsel samt en varsel fra RKI uden at lave et forlig, ja så er man simpelthen for dum , undskyld udtrykket.

  #107946
  AnonymForfatter

  Ja det har du ganske ret i.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.