Løbet er kørt…….

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • AnonymForfatter
    Indlæg
  • #93142
    AnonymForfatter

    Der er en fin artikel i JP idag. Heraf anskues at der nu er så stor en del af den danske boligmasse bundet op i flekslån, at hele den danske nationaløkonomi er gjort afhængig af dette forhold. Altså styrer politikerne efter finanssektorens ønsker og indretter reformer m.m. efter at holde den danske økonomi stabil, troværdig og sikker.

    VIL det ikke sige at de som vælger fastforrentede lån idag, er til grin. Hvis renten begynder at stige vil det blive så alvorligt et samfundsproblem at der vil navigeres imod dette. Ejendomspriserne vil dratte ned, også for dem med fastforrentet lån, og de har endda fået mindre afdraget i forhold til flekslånerne…

    Nå blot en tanke…….

    #186880
    AnonymForfatter

    Link til artiklen?

    #186882
    testForfatter

    Hvilket job skulle være kørt bare fordi msn finansiere boligmassen med kort rente? Det gør man da så vidt jeg ved også i Sverige.

    #186884
    thsvForfatter

    Næh, i et scenario med stigende rente vil det fastforrentede lån via kursfald beskytte friværdien, mens et flekslån blot bliver dyrere i rente, omend afdraget forskydes til senere, når renten stiger.
    Prøv at checke kurser på 4% 2035 og 2038 i efteråret 2008, hvor den lange rente var over 7%, der kunne let skæres over 15% af restgælden ved en konvertering, eller hvis boligen skulles sælges.

    #186886
    AnonymForfatter

    Prøv igen Test

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.