Ny bank!!!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #86769
  AnonymForfatter

  Overvejer stærkt at skifte fra Danske Bank til en anden bank. Er dog lidt i vilrede om hvilken bank jeg skal vælge. Har kigget lidt på Jyske Bank og Nykredit, men andre kan også have interesse.

  Skal bruge en løn konto, en opsparingskonto og på et senere tidspunkt, gode muligheder for at investere et større beløb.

  Det er også et krav, at der skal være en lokal afdeling man har mulighed for at kontakte

  #103352
  MichaelForfatter

  Nykredit er jo en internet-bank, så er du sikker på at det er så vigtigt med en “murstens-filial"?? Jyske bank er absolut ikke særlig konkurrence-dygtige med renterne. Indlånsrenterne er nærmest til at grine af (check http://www.jyskebank.dk).

  Vælg en ren internetbank (BasisBank, SkandiaBanken eller andre). Det er klart det billigste. Du kan altid kontakte dem via tlf. eller mail.

  Er det meget vigtigt for dig med fysiske filialer, kan du overveje Lån&Spar. De er rimelige med priserne, men ikke nær så konkurrence-dygtige som internet-bankerne.

  Generelt: Hold dig fra de “store" banker. Du får elendige renter og en sand byge af gebyrer for snart sagt hvadsomhelst.

  God fornøjelse med dit bankskifte

  #103354
  AnonymForfatter
  #103410
  AnonymForfatter

  Nykredit er ikke kun en internet-bank. Rundt omkring i landet har de kundecentre hvor du kan henvende dig personligt.

  #103724
  AnonymForfatter

  Jeg har Skandiabank, og var i samme overvejelser som du sikkert er… murstensbank eller ren internetbank. Før havde jeg en murstensbank men benyttede kun internetbanken. Valget for mig blev skandiabanken pga. deres brugervenlige internetbank og en gennemskuelig gebyrpolitik. De tager f.eks. ikke noget gebyr når du hæver penge i udlandet. Men penge er naturligvis vigtige men i det daglige er det betjeningen af internetbanken der er vigtigst.. Jeg kan kun anbefale dig at prøve deres demoer…og surfe lidt rundt på hjemmesiderne. Ring evt. til dem og tjek hvor hurtigt de tager telefonen – prøv på forskellige tidspunkter.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.