Hvem her tror at Danske Bank lukker privatkunde-afdelingen inden

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • AnonymForfatter
  Indlæg
 • #93098
  AnonymForfatter

  udgangen af dette årti, og sælger deres eventuelle privatkunder til andre banker?

  SEB gjorde jo noget lignende i 1997-98, så kunne det ikke tænkes at DB gør det samme?

  #185696
  AnonymForfatter

  For det virker som om at DB gør alt hvad de kan for at komme af med 8/10 af deres privatkunder, og de resterende er så velhavende at dem kan DB sikkert tjene på at sælge til andre banker.

  #185724
  AnonymForfatter

  Danske Bank skal nok overleve under en eller anden form, men langsigtet kommer de dårligere ud af krisen end de ellers ville have gjort, hvis de havde haft lidt mere is i maven til at satse på de langsigtede kunderelationer.

  Personligt tror jeg Danske Bank undervurderer de langsigtede skadevirkninger af den hårde fremfærd i Danmark. Tabet af gode kunder på lang sigt kan blive større end de tror. Især hvis vi kommer til at det samme kundemigrationsmønster som i England, så kommer det til at gøre ondt.

  De kunder, der ligenu i hobetal flygter overtil især de svenske banker – Handelsbanken, Nordea og Swedbank, vinder man ikke let tilbage.

  De kunder, der måske lige nu sidder med et forbrugslån efter et boligsalg med tab, som forrentes til 12-15%. De kunder glemmer aldrig! Når først de er fri af gælden om 2,3,5 måske 7 år, så går de og kommer aldrig tilbage.

  Og de solide boligkøbere med belåning i 80-100% intervallet, der som jeg oplever en forøgelse af rentemarginalen på 3,75%, de vælger squ nok heller ikke Danske Bank som bankforbindelse når ejerlejligheden om 4-5 år skal skiftes ud med et parcelhus.

  #185780
  AnonymForfatter

  General P,

  Skyldes det kort og godt at DB ledelse er arrogant?

  #185876
  AnonymForfatter

  Nej, det er ikke fordi DB ledelse er arrogante, det er fordi de har en anden strategi end den General Prier og undertegnede selv ville ønske de havde.

  DB gør ALT hvad de kan for at skabe overskud, og hvis det betyder at sige forvalt til kunder de ellers ville have haft i årtier frem, so be it, DB skal fremstå ansvarlig så de kan tilbageerobre deres tidligere gode rating. Det er vigtigt for DB at få den gode rating igen, for med den ringerer rating de har nu kan de ikke låne billigt og dermed er det svært for dem at driv en sund bank forretning.

  Med andre ord, de brænder fremtidens indtjening af nu for at kæmpe sig ud af krisen, sælger arvesølvet så at sige.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.